Waxen in Zwolle doe je bij Delete

Zwolle

Als je op zoek bent naar een plek om je te laten waxen in Zwolle heb je verschillende opties. En als je allerbeste optie wilt, dan kies je voor Delete Professionals in Waxing. Wij zijn expert op het gebied van (Brazilian) waxen!

Delete Professionals in Waxing

Welkom bij Delete – hét adres om te waxen in Zwolle! In het upcoming Zwolle, bekend als historische Hanzestad, maken wij doeltreffend, snel en semi-permanent ontharen mogelijk. Delete Professionals in Waxing heeft het Brazilian waxen in Zwolle geïntroduceerd, waardoor je bij ons kunt rekenen op de beste waxbehandelingen op de Braziliaanse manier. Maar onze Wax Angels kunnen absoluut meer dan het waxen van de intieme zone. Behalve je schaamstreek, kun je bij Delete in Zwolle ook je benen, je buik, je rug en al je andere behaarde lichaamsdelen laten waxen. Écht comfortabel willen we zo’n behandeling niet noemen, maar omdat onze Wax Angel gebruik maken van de enige echte Delete wax, is (Brazilian) waxen bij ons vrijwel pijnloos!

(Brazilian) waxen in Zwolle

Je huid scheren zorgt geheid voor problemen en is niet meer van deze tijd. Vooral het scheren van de bikinilijn is geen eenvoudige opgave. Grote kans dat je daarom op zoek bent naar een plek om je professioneel te laten waxen in Zwolle. Gevonden! Delete Professionals in Waxing is gespecialiseerd in het waxen van de intieme zone, maar biedt voor elk behaard lichaamsdeel een passende behandeling. Bovenlip waxen of benen laten waxen in Zwolle? Voor alle denkbare waxbehandelingen staan onze Wax Angels voor je klaar in hartje centrum aan Klokkensteeg 2. En omdat we bij Delete graag samenwerken met andere experts, delen we de salon in Zwolle met kapper Sjenkels. Na het waxen of voor je behandeling bij Delete nog even naar de kapper? Bij Delete in Zwolle kan dat gewoon!

De beste Brazilian wax van Zwolle!

Niet scheren hoor, je intieme zone, maar een afspraak maken voor een waxbehandeling bij Delete. Onze Wax Angels bieden je namelijk de beste Brazilian wax behandeling in Zwolle! Zin om 3 tot 6 weken lang te genieten van een gladde, zachte huid in je intieme zone? Een Brazilian wax behandeling begint bij het maken van een afspraak op onze website en wordt afgesloten met betaling in salon. En zijn er nog meer delen van je lichaam die je wilt ontharen? Bij Delete kun je in principe alle delen van je lichaam laten waxen! En om alles uit Brazilian Waxing en het waxen in Zwolle te kunnen halen, hebben we onze eigen pre- and aftercare producten ontwikkeld.

Delete pre-and aftercare producten kopen in Zwolle

Als je je laat waxen in Zwolle door de Wax Angels van Delete, dan weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Alle Wax Angels van Delete Professionals in Waxing zijn met vlag en wimpel geslaagd aan onze eigen Delete Academy. Op dit opleidingsinstituut hebben onze Wax Angels geleerd hoe ze waxbehandelingen zo comfortabel en pijnloos mogelijk kunnen laten verlopen. Maar ze weten ook alles over de lijn verzorgingsproducten die Delete zelf heeft ontwikkeld! Deze lijn, de Delete pre- and aftercare, bestaat uit verschillende producten die je kunt gebruiken om alles uit het waxen te halen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Soul Scrub; een milde scrub waarmee je je huid optimaal kunt voorbereiden op een waxbehandeling. Maar er is nog veel meer! Kom je waxen in Zwolle? Onze Wax Angels vertellen je graag alles over de hele huidverzorgingslijn van Delete.

Goedkoop Brazilian waxen in Zwolle

Er zitten zo ontzettend veel voordelen aan Brazilian waxen in Zwolle bij Delete: het is snel, zorgt voor een gladde huid en biedt langdurig resultaat. Heb je de smaak van het waxen in Zwolle te pakken en ben je van plan om je regelmatig te laten waxen bij Delete? Kies dan voor onze unieke ledendeal waarmee je gemiddeld €140,- euro per jaar bespaart! Met onze Delete Deal krijg je namelijk een flinke korting op elke Brazilian wax en ontvang je bovendien op alle andere waxbehandelingen standaard een mooie korting. Natuurlijk mag je zo vaak komen waxen in Zwolle en de rest van Nederland als je wilt! Wij maken met de Delete Deal waxen in Zwolle en waxen in Nederland land dus heel voordelig. En geld uitgeven aan dure scheerspullen zoals scheermesjes, scheergel en scheercrème is er ook niet meer bij.

Ook mannen waxen in Zwolle bij Delete

Mannen die zich comfortabel willen laten Brazilian waxen in Zwolle zijn ook van harte welkom bij Delete. Op de Delete Academy trainen wij onze Wax Angels in het waxen van zowel vrouwen als mannen. De Boyzilian wax, de Brazilian wax voor mannen, wordt bij Delete in Zwolle dan ook steeds vaker geboekt. En dat geldt ook voor de andere behandelingen die bij Delete Professionals in Waxing worden aangeboden voor mannen. Zo zijn alle mannen die zich laten waxen in Zwolle bij Delete ook zeer te spreken over het laten waxen van hun benen, rug, borst en bakkebaarden. Hoofdhaar waxen in Zwolle doen we niet, maar gelukkig kunnen mannen hun waxbehandeling combineren met een bezoek aan kapsalon Sjenkels.

De top 5 waxbehandelingen in Zwolle

Waxen in Zwolle wordt dankzij Delete steeds populairder. Voor iedereen uit de omgeving van Zwolle staan onze Wax Angels dagelijks klaar om de schaamstreek te waxen. Liever je benen laten waxen of je wenkbrauwen waxen? Andere lichaamsdelen of het hele lichaam waxen in Zwolle doen we natuurlijk ook! Ben je nieuwsgierig naar de meest geboekte behandelingen in onze salon in Zwolle? We vertellen het je graag. De top 5 geboekte waxbehandelingen in Zwolle zijn:

  1. Brazilian Wax
  2. Benen Wax
  3. Bikini Wax
  4. Buik Wax
  5. Rug Wax

Maak nu een afspraak om te waxen in Zwolle

Ben jij klaar om te waxen in Zwolle? Boek snel een afspraak en maak kennis met de the best Brazilian wax in town of een van onze andere waxbehandelingen. Waxen in Zwolle kun je combineren met een bezoek aan kapsalon Sjenkels. Je vindt Delete Professionals in Waxing en kapper Sjenkels aan Klokkensteeg 2 in het centrum van Zwolle.

Zwolle

Klokkensteeg 2
8011 XV
Zwolle
+31(0)88 224 22 38
zwolle@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Maandag

10:00-21:00

Dinsdag

10:00-21:00

Woensdag

10:00-21:00

Donderdag

10:00-21:00

Vrijdag

10:00-21:00

Zaterdag

10:00-18:00

Zondag

10:00-18:00