Bovenbenen Waxen: Zelf of Laten Doen?

Heb jij haren op het bovenste deel van je benen en doe je er alles aan om glad voor de dag te komen? Logisch dat je dan klaar bent met het scheren van je benen en het ongemak dat hiermee gepaard gaat. Niet alleen kost benen scheren veel tijd, je hebt ook grote kans op stoppels, ingegroeide haren, huidirritatie en nog veel meer ellende. Gelukkig is er een betere optie: je bovenbenen waxen. Zonder haar op je bovenbenen voel je je bikini, zwembroek of hotpants zelfverzekerder dan ooit!

Bovenbenen waxen
Prijs: 42,95

Delete Deal: €36,95

Je bovenbenen zelf of laten waxen?

Je hebt twee opties als je besloten hebt je bovenbenen te waxen: zelf doen of laten doen. Benodigdheden om je bovenbenen te harsen zijn vrij verkrijgbaar bij de drogisterij of online. Striploze wax, suikerwax, spatels en waxverwarmers worden goedkoop aangeboden, waardoor de eerste optie aantrekkelijk lijkt. Bovendien klinkt zelf waxen in je vertrouwde omgeving prettig.

Maar is zelf waxen ook de beste optie? Zeker niet! Het waxen van je eigen bovenbenen is niet zonder risico. Er kan van alles misgaan. Zo loop je kans op brandwonden, huidirritaties en gevaarlijke infecties. En je bovenbenen harsen, tot waar moet je dat dan doen? Als beginnende waxer heb je geen idee. In een waxsalon werken specialisten die het antwoord wel weten! Ook zorgen waxspecialisten voor een veilige, duurzame ontharing van je bovenbenen.

Waarom je bovenbenen laten harsen met een waxbehandeling

Je bovenbenen laten waxen door een professional is dus duurzaam, snel en volkomen veilig. Althans, als je kiest voor een behandeling bij Delete Professionals in Waxing. Als het aankomt op het ontharen van je bovenbenen, kan niets tippen aan de kwaliteit en service van Delete. Hierbij maakt het niet uit of de haren op je bovenbenen licht en dun, of donker en dik zijn. Onze Wax Angels verwijderen alle haartjes met haarwortel en al. Ze beheren de waxtechnieken tot in de puntjes en verzorgen de pre- and aftercare die aansluit bij jouw huid.

Is het waxen van je bovenbenen pijnlijk?

Nu je weet wat de voordelen van je bovenbenen waxen zijn, ben je vast benieuwd naar de nadelen. Doet het waxen van je benen bijvoorbeeld pijn? Antwoord op die vraag kunnen we niet geven. Pijn is relatief en lastig te omschrijven. Toch kunnen we stellen dat je bovenbenen laten waxen bij Delete de comfortabele optie is.

Dat zit zo: onze Wax Angels gebruiken de speciale Delete wax. Deze wax hecht enkel aan de haren op je bovenbenen en niet aan je huid. Daarnaast passen ze de beste waxtechnieken toe en leiden ze je af indien nodig. Precies wat je nodig hebt! Wegens gebrek aan kennis en de juiste producten is zelf bovenbenen harsen minder comfortabel. En dan is er ook nog de hevige pijn die je krijgt als het zelf waxen misgaat.

Hoe lang blijft bovenbeen haar weg na een waxbeurt?

Boek jij een waxbehandeling voor je bovenbenen bij Delete? Bereid je dan voor op minimaal 3 weken resultaat. Anders dan na een scheersessie, zullen je bovenbenen langdurig perfect glad en zijdezacht zijn. Afhankelijk van je persoonlijke haarcyclus en de frequentie van het laten waxen, houdt dit tot wel 6 weken aan. Wat een heerlijk vooruitzicht!

Kies je voor het zelf harsen van je bovenbenen? Houd er dan rekening mee dat het lastig is om alle haren inclusief de haarwortel te verwijderen, zeker als je weinig waxervaring hebt. In dat geval kan de duurzaamheid van bovenbenen harsen weleens tegenvallen. Dat zou toch zonde zijn?

De prijs om je bovenbenen te laten waxen

Je bovenbenen harsen is een investering in jezelf mét een kostenplaatje. Wat de kosten van een waxbehandeling zijn bepaal je grotendeels zelf. Zelf waxen is de goedkoopste, maar ook de gevaarlijkste optie. Er worden producten aangeboden met een slechte kwaliteit die bovendien niet geschikt zijn voor jouw huid. Het laten waxen van je benen in een salon kost doorgaans meer geld. Elke salon hanteert een eigen tarief. Ook wij. De salons van Delete Professionals in Waxing behoren tot het midden- en hoge segment. Bij ons kun je rekenen op de allerbeste kwaliteit, hygiëne en servcie. En dat maakt een waxbehandeling bij Delete elke cent waard!

Bovenbenen waxen
Prijs: 46,95

Delete Deal: €36,95

Laat je bovenbenen harsen bij Delete Waxing

Stoor je je aan de haren op je bovenbenen? Laat je bovenbenen dan waxen bij Delete! Waar je na het scheren van beenhaar in no time stoppels krijgt, geniet je na een waxbehandeling bij Delete tot wel 6 weken van gladde benen. Bovendien is bovenbenen laten waxen bij Delete snel, veilig, hygiënisch en huidvriendelijk. En de pijn? Valt reuze mee. Veel klanten geven aan dat een benenwax bij Delete zelfs comfortabel is!

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.