Je rughaar laten waxen?

Wie zegt dat een gladde huid alleen voor vrouwen is!

Steeds meer mannen kiezen voor het professioneel laten verwijderen van hun rughaar. Onze wax hecht zich niet aan de huid, maar alleen aan de haartjes. Onze Wax Angels zijn getraind om snel en professioneel het haar te verwijderen. Zij doen de hele dag niets anders dan waxen; ze stellen je op je gemak en voeren de behandeling zo uit dat de pijn minimaal is. Helemaal pijnloos gaat helaas niet lukken, maar we garanderen je wel drie tot zes weken lang een gladde en haarloze huid. Geen gedoe, maar op een comfortabele manier volledig ontdaan worden van jouw rughaar.

Rug waxen
Prijs: 53,95

Delete Deal: €46,45

Waarom rughaar harsen met een waxbehandeling?

Het hebben van lichaamshaar heeft iets mannelijks. Dat is niets om je voor te schamen. Wanneer je jouw lichaamshaar echter niet mooi vindt, of als de beharing te veel wordt, is het ook fijn als je hier iets aan kunt doen. Met name het waxen van het haar op de rug is bijzonder populair onder mannen, je zult dus echt niet de eerste zijn die voor een rug wax naar onze wax salon komt. Het fijne van rug waxen is dat je voor wekenlang geen omkijken meer hebt naar het haar op de rug. Je kunt dus lang genieten van een gladde, mooie en egale huid.

De voordelen van een professionele rug wax

Het kan een beetje onwennig voelen wanneer je voor het eerst een bezoek brengt aan onze wax salon voor een behandeling. Maar denk eens na over de voordelen: de behandeling voor het waxen van je rug wordt uitgevoerd door onze professioneel opgeleide Wax Angels die enorm veel ervaring hebben met rug waxen. Dat betekent dat zij precies begrijpen hoe jij je voelt. Reken dus op het allerbeste resultaat na een professionele wax behandeling bij Delete.

Hoe werkt zo een rug wax behandeling precies?

Een rug wax bij Delete neemt helemaal niet zoveel tijd in beslag. Bovendien kan je ook alle spookverhalen over een pijnlijke wax vergeten, want bij onze salon gebruiken we een speciale wax om jouw rug mee te ontharen. In de ervaring is dat veel minder gevoelig.

Onze Wax Angels gaan vaardig te werk, en voor je het weet is je rug al onthaard. “Was dat alles?” Zul je je afvragen. En het antwoord zal zijn: “Ja, zo eenvoudig is het.” Geen moeilijk gedoe met scheren en stoppels, gewoon een professionele rug wax van Delete is genoeg om jouw rug weer mooi en presentabel te maken.

Zien we je terug in onze salon? Maak nu een afspraak!

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.