9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Waxen of scheren

Waxen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld!
Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren en crèmes. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar wekenlang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren! En zeg nou zelf, wat heb je nou liever: jezelf in allerlei bochten wringen om met je eigen scheermes alle haartjes te bereiken of comfortabel en snel waxen zonder al dat gedoe?

Echt. het valt mee!
Bij een wax behandeling is het misschien even ‘de tanden op elkaar zetten’, maar dan is wel echt elk haartje zeker 2 a 3 weken weg. En bij de volgende behandelingen wordt het alleen maar relaxter. Het haar komt minder snel en minder ‘dik’ terug en je huid raakt gewend aan de behandeling. Door de beste, speciale Delete-wax en de nieuwste technieken en methoden zijn wij in staat om je snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.

Overtuigd? Join our Wax Revolution en boek nu!

Heb je een vraag?
Check onze FAQ voor de meest gangbare vragen

We take (after) care

Delete heeft een uitgebreide lijn aan verzorgingsproducten zoals de Soul Scrub, de Slow Lotion en de Cool Sense. Deze zorgen ervoor dat de huid kalmeert en glad blijft.