Laat je waxen bij één van onze wax salons in Amsterdam

Onze Wax Angels staan voor je klaar in Amsterdam

Op zoek naar een salon in Amsterdam om je lichaamshaar of schaamstreek te waxen? Gevonden! Wax Angels van Delete zijn gespecialiseerd in (Brazilian) waxen.

Waxen in Amsterdam

Wil je wel je lichaam ontharen, maar niet scheren? Dan ben je vast op zoek naar een plek waar je terecht kunt voor een (Brazilian) wax behandeling in Amsterdam!? Gevonden! Delete Professionals in Waxing heeft maar liefst 7 salons in onze hoofdstad. Zoeken is er dus niet meer bij, je hoeft alleen nog maar te kijken welke vestiging in Amsterdam voor jou het gunstigst gelegen is. Is dat de salon in Amsterdam Oud West, in Amsterdam de Pijp, op het KNSM-eiland, de Zuidas, in Amsterdam Noord, in Amsterdam Zuidoost of misschien toch onze salon in het Van der Valk hotel in Amsterdam zuid?

Delete Professionals in Waxing

Welkom bij Delete! Na New York, Londen en andere grote metropolen is Amsterdam aan de beurt om verslaafd te raken aan waxen. Waxen bij Delete is namelijk de meest doeltreffende manier om lelijk en ongewenst lichaamshaar te verwijderen. En of je dan je bikinilijn, je benen, je rug of je hele lichaam laat waxen; elke waxbehandeling wordt uitgevoerd door een professional! Bij Delete staan deze professionals ook wel bekend als Wax Angels: ambitieuze vrouwen die op de Delete Academy in Amsterdam ons eigen opleidingstraject succesvol hebben afgerond. Hier hebben ze de kneepjes van waxen in het algemeen en Brazilian waxing in het bijzonder geleerd. Het resultaat? Waxen zoals het is bedoeld! En omdat we gebruik maken van de enige echte Delete wax is Brazilian waxen bij ons nog comfortabel ook.

De beste Brazilian wax van Amsterdam!

Bij Delete kun je in principe alle delen van je lichaam laten waxen. Toch is er een waxbehandeling waar wij dé ultieme specialist in zijn: de Brazilian wax. Onze Wax Angels bieden je zelfs de beste Brazilian wax behandeling in Amsterdam. Gewoon niet scheren dus, die schaamstreek. Een Brazilian wax bij Delete is immers de beste optie om wekenlang te kunnen genieten van een gladde, zachte huid in je intieme zone. Een Brazilian wax behandeling begint bij het maken van een afspraak op onze website en wordt afgesloten met betaling in salon. En om het Brazilian Waxing naar het hoogste niveau te tillen heeft Delete zelf pre- and aftercare producten ontwikkeld.

Delete pre-and aftercare producten kopen in Amsterdam

Als je je laat waxen door een professional bij Delete in Amsterdam weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Onze Wax Angels zijn allemaal met vlag en wimpel geslaagd aan de Delete Academy en zullen er alles aan doen om de duurzame behandeling zo comfortabel mogelijk te laten voorlopen. Daarnaast kunnen ze je alles vertellen over de verzorgingsproducten die Delete zelf heeft ontwikkeld. De Delete pre- and aftercare producten zijn volgens onze Wax Angels namelijk een absolute must wanneer je alles uit het waxen wilt halen. Zo is er bijvoorbeeld de Soul Scrub om je huid voor te bereiden op het waxen, de Cool Sense bodylotion die roodheid na een Brazilian wax voorkomt en de Smooth Touch die ingroeiende haartjes tegengaat. En dat is slechts een fractie van het volledige assortiment Delete pre- and aftercare die je in al onze salons in Amsterdam kunt kopen. Onze Wax Angels laten je met liefde en plezier onze hele huidverzorgingslijn zien!

Voordelig Brazilian waxen in Amsterdam

Een Brazilian wax is snel gepiept, geeft garantie op een volledig onthaarde huid en biedt langdurig resultaat. Je leest het al: er zitten zo ontzettend veel voordelen aan Brazilian waxen! En weet je wat misschien nog wel het mooiste is? Een Brazilian wax in Amsterdam is helemaal niet duur. Ten eerste bespaart niet scheren je veel geld omdat je nooit meer scheermesjes, scheergel, scheercrème en andere scheerspullen hoeft te kopen. Maar, eigenlijk doelen we nu vooral op de Delete Deal. Met deze speciale ledendeal krijg je op elke Brazilian wax behandeling een flinke korting en mag je zo vaak langskomen als je wilt. Hiermee bespaar je al gauw €140,- per jaar! Bovendien krijgen members van Delete extra korting op alle andere wax behandelingen. Als dat niet fantastisch is, dan weten wij het ook niet meer.

Waxen in Amsterdam, ook voor mannen

Iedereen kan zich comfortabel laten Brazilian waxen in een van onze 7 salons in Amsterdam! Onze Wax Angels zijn op de Delete Academy getraind om zowel vrouwen als mannen te behandelen. De Boyzilian Wax – ook wel bekend als de Brazilian wax voor mannen – is dan ook een behandeling die steeds vaker wordt geboekt. En dat is zeker niet vreemd. Ook voor mannen is het niet scheren van hun schaamstreek namelijk het beste om te doen! Om nog maar te zwijgen over de andere lichaamsdelen die mannen zouden moeten laten waxen, zoals de rug, de benen en de borst. Gelukkig is dat besef bij steeds meer mannen gevallen. De cijfers liegen er niet om: het aantal mannen dat zich met regelmaat door onze Wax Angels laten waxen toont aan dat (Brazilian) waxen bij Delete ook voor mannen het leven leuker, makkelijker en mooier maakt. Win win win!

(Brazilian) Waxen in Amsterdam – de top 5

Sta je te popelen om je te laten waxen door de Wax Angels van Delete, maar heb je moeite met het kiezen van een behandeling? Laat je dan inspireren door fans van waxen bij Delete in Amsterdam! Onze Wax Angels waxen 7 dagen per week verschillende lichaamsdelen van allerlei soorten mensen. Deze 5 behandelingen worden in de 7 salons in Amsterdam het meest geboekt:

  1. Full Brazilian Wax
  2. Benen wax
  3. Bikini wax
  4. Rug wax
  5. Boyzilian wax

Boek eenvoudig jouw waxbehandeling in Amsterdam

Nu is het aan jou. Het moment waarop jij kennis gaat maken met the best Brazilian wax in town of een andere waxbehandeling is heel dichtbij! De Wax Angels zijn er helemaal klaar voor en kunnen niet wachten om je te zien in een van de 7 salons. Wanneer kom je langs? Maak direct een afspraak in jouw favoriete salon in Amsterdam!

Voor een overzicht van onze behandelingen kun je terecht op onze behandelingspagina en om direct een afspraak te maken klik je hier.

Eerste Constantijn Huygensstraat 43
1054 BR
Amsterdam
+31(0)88 224 22 20
amsterdamoudwest@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Ceintuurbaan 398
1073 EN
Amsterdam
+31(0)88 224 22 21
amsterdamdepijp@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Claude Debussylaan 271
1082 MC
Amsterdam
+31(0)88 224 22 23
amsterdamzuidas@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Buikslotermeerplein 170
1025 EZ
Amsterdam
+31(0)88 224 22 24
amsterdamnoord@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Joan Muyskenweg 20
1096 CJ,
Amsterdam
+31(0)88 224 22 25
amsterdamamstel@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Bijlmerplein 377
1102 DK
Amsterdam
+31(0)88 224 22 26
amsterdamzuidoost@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Levantkade 167,
1019 MD
Amsterdam
+31(0)88 224 22 27
amsterdamknsm@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Brazilian wax bij Delete Professionals in Waxing

Delete Professionals in Waxing biedt de beste Brazilian wax behandelingen in Nederland. Bij Delete zijn we namelijk gespecialiseerd in de Brazilian wax. Bij de Brazilian wax wordt de schaamstreek volledig onthaard. De Brazilian wax is een behandeling voor vrouwen. Voor mannen noemen we deze behandeling een Boyzilian wax behandeling. Er zijn veel variaties op de Brazilian wax, onder andere: de Brazilian strip, de Full Brazilian en de Brazilian Triangle. Ons team van Wax Angels kent ze allemaal en zal zorgen dat je altijd tevreden bent met je wax behandeling. Welke Brazilian wax behandeling je ook zoekt, Bij Delete ga je altijd tevreden weg!