Borsthaar harsen: Zelf doen of laten waxen?

Of je het nu manscaping of persoonlijke verzorging noemt, het ontharen van de borst is mateloos populair. Vooral onder mannen die kosten nog moeite besparen om er aantrekkelijk uit te zien. En geef ze eens ongelijk. Borsthaar laat borstspieren niet goed uitkomen, geeft een onverzorgde indruk en wordt over het algemeen als onaangenaam beschouwd. Weg ermee dus! Echter laten de stugge borstharen zich niet eenvoudig scheren, trimmen of epileren. Verwondingen liggen altijd op de loer en bovendien is het een tijdrovende klus. Maar, gelukkig kun je ook borsthaar waxen!

Prijs: 31,95

Delete Deal: €27,95

Je borsthaar zelf of laten harsen?

Zelfstandig thuis borsthaar waxen is een goedkope en voor de hand liggende optie, maar verstandig is het allerminst. Zonder ervaring en een goede voorbereiding, resulteert het vaak in een brandende plek in plaats van een gladde huid.

Daarnaast is er een grote kans dat je met de do it yourself methode je eigen pijngrens over gaat. Borsthaar waxen of harsen kun je dus beter overlaten aan een professional.

Waarom je borst laten harsen met een waxbehandeling

Borsthaar waxen is, in tegenstelling tot andere manieren om de borst te ontharen, effectief, snel, duurzaam en veilig. Dit geldt echter alleen wanneer de borsthaar wax deskundig wordt uitgevoerd. Mocht je graag borsthaar willen verwijderen, kies er dan voor om je borst door een professional te laten waxen. Bijvoorbeeld bij Delete Waxing!

Bij ons is borsthaar waxen een behandeling die de ervaren Wax Angels tot in de puntjes beheersen. Zo zorgen de Angels voor een perfecte voorbereiding van de huid, gebruiken ze de juiste wax en zijn ze bekend met technieken die de pijnbeleving tijdens het borsthaar waxen verminderen.

Is borsthaar waxen pijnlijk?

Er is helaas geen eenduidig antwoord op de vraag of borsthaar waxen pijnlijk is. Iedereen heeft een andere haargroei op de borst én een andere pijngrens. Wat we wél met zekerheid kunnen zeggen, is dat het laten waxen van borsthaar door onze Wax Angels het minste ongemak geeft.

Bij Delete Waxing gebruiken we een speciale wax en weten we als geen ander hoe we de behandeling zo comfortabel mogelijk kunnen laten verlopen. 9 van de 10 klanten geven achteraf aan dat de pijn van het borst waxen hartstikke meevalt!

Hoe lang blijft borsthaar weg na een waxbeurt?

Een groot voordeel van borsthaar waxen is dat – mits de behandeling deskundig wordt uitgevoerd – de haren lang wegblijven. Na het waxen bij Delete Waxing kun je rekenen op een glad resultaat van minimaal 3 tot maximaal 6 weken.

Wanneer je zelf je borsthaar gaat waxen, kan dat vanwege het gebrek aan kennis over waxen aanzienlijk minder lang zijn. Om nog maar te zwijgen over het scheren of epileren van de borst, waarbij stoppels vaak al na een dag zichtbaar zijn.

Wat kost het laten harsen van je borsthaar?

Je borsthaar waxen is natuurlijk niet gratis. Toch is het de investering waard. Zeker als je ervoor kiest om je te laten waxen door een Wax Angel van Delete. Bij Delete Waxing is deze behandeling namelijk supersnel gebeurd en wij garanderen je minstens 3 weken lang een gladde, zachte borst. Ook hoef je de benodigdheden, zoals wax en spatels, niet aan te schaffen als je de klus aan ons overlaat.

Prijs: 31,95

Delete Deal: €27,95

Laat je borst waxen bij Delete Waxing

Borsthaar laten waxen bij Delete is snel en duurzaam, voorkomt een brandende huid en doet minder pijn dan wanneer je thuis aan de slag gaat met borsthaar harsen. En als je toevallig ook de haren op je buik liever kwijt dan rijk bent, is de voordelige combinatiedeal van borst en buik waxen echt iets voor jou. Zo sla je twee vliegen in één klap!

Maak vandaag nog een afspraak in een van onze 18 Delete Waxing salons in Nederland en laat je borst stralen als nooit tevoren.

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.