Bovenlip harsen of laten waxen?

Laten we het eens hebben over iets waar zowel mannen als vrouwen mee te maken hebben: haartjes op de bovenlip. Bij de een zijn deze haartjes licht en donsachtig, bij de ander donker en grof. Over haar op de bovenlip zijn de meningen verdeeld, maar in het algemeen worden zichtbare haartjes bij vrouwen als onaantrekkelijk en ongewenst ervaren. Pogingen om deze te verwijderen met een scheermes, epilator of ontharing crème leiden vaak tot lelijke stoppels en wondjes, of geven niet het gewenste resultaat. Groeien er op jouw bovenlip haartjes waar je graag vanaf wilt? Dan is het tijd om je bovenlip te harsen!

Prijs: 14,95

Delete Deal: €12,45

Je bovenlip thuis zelf harsen of laten waxen?

Als je haartjes op je bovenlip wilt harsen of waxen heb je grofweg twee keuzes: zelf waxen of laten waxen. Zelf de bovenlip harsen of waxen klinkt als een goede optie: het is niet moeilijk en de benodigdheden zijn te koop bij de plaatselijke drogist of online. Kant-en-klare waxstrips, striploze wax, suikerwax, waxspatels; het is allemaal breed verkrijgbaar. Bovendien zijn de producten die je nodig hebt om zelf je bovenlip te harsen redelijk betaalbaar.

Toch is zelf waxen niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Tijdens of na het waxen kunnen namelijk dingen gebeuren zoals hevige pijn vanwege het toepassen van de verkeerde waxtechniek, huidirritatie, infecties en zelfs brandwonden. Speel je liever of safe? Kies er dan voor om de haartjes op je bovenlip te laten harsen door een professional.

Waarom je bovenlip laten waxen met een waxbehandeling?

Zelf je bovenlip harsen brengt dus risico’s met zich mee. En dat terwijl je bovenlip laten waxen door een professional snel, effectief en volkomen veilig is. Zéker als je kiest voor een waxbehandeling bij Delete. Want of de haartjes op je bovenlip nu nauwelijks zichtbaar of juist prominent aanwezig zijn, bij Delete zijn we zeer ervaren in dit soort waxbehandelingen.

Naast dat onze Wax Angels de waxtechnieken tot in de puntjes beheersen, maken we gebruik van de uiterst huidvriendelijke Delete wax en doen we er alles aan om de behandeling zo pijnloos mogelijk te laten verlopen. Zelfs met een gevoelige huid kun je met een gerust hart jouw bovenlip laten waxen bij Delete.

Voorkom huidirritatie na het waxen van je bovenlip

Het waxen van de bovenlip veroorzaakt in sommige gevallen roodheid of een geïrriteerde huid. Om ongemak na het waxen van de bovenlip te voorkomen is het belangrijk om de gevoelige huid op je bovenlip voor te bereiden op het harsen en deze na de behandeling in te smeren met een crème die verkoelende en verzorgende ingrediënten bevat. Ook de toegepaste waxtechniek bepaalt in grote mate of er een rode huid en irritatie ontstaat of niet.

Als je een waxbehandeling boekt bij Delete, zorgen de Wax Angels voor de pre- and aftercare en ben je verzekerd van de juiste waxtechnieken. Of irritatie na het waxen bij Delete helemaal uitgesloten is? De kans dat je huid geïrriteerd raakt na het zelf harsen van je bovenlip is aanzienlijk groter dan wanneer je het waxen van je bovenlip aan onze Wax Angels overlaat. Maar, helaas is irritatie of een rode huid na het laten harsen van je bovenlip nooit helemaal uit te sluiten. Mocht er onverhoopt toch irritatie onstaan nadat je je bovenlip hebt gewaxt bij Delete, dan ziet het er gelukkig binnen enkele uren weer normaal uit.

Hoe vaak moet je een bovenlip laten waxen?

Nu je bekend met de voordelen van het harsen van je bovenlip, vraag je je waarschijnlijk af hoe vaak je je bovenlip moet harsen? Hoe vaak je je bovenlip moet harsen hangt af van verschillende factoren, zoals de snelheid van je haargroei en de toegepaste waxtechniek. Als je net begint met het waxen van je bovenlip, zul je gemiddeld elke drie weken de behandeling  moeten uitvoeren. Naarmate de haartjes op je bovenlip vaker worden gewaxt, zal het steeds langer duren voordat de haartjes terug groeien.

Maar let op: dit geldt alleen wanneer de haartjes met haarwortel en al verwijderd zijn. Als je ervoor kiest om je bovenlip te laten waxen bij Delete, dan kun je er op vertrouwen dat dit gebeurt. En wist je dat de haartjes op je bovenlip na het waxen wel drie tot zes weken wegblijven? Dit is tot wel tien keer langer dan wanneer je je bovenlip scheert!

Is je bovenlip harsen pijnlijk?

We moeten eerlijk zijn: het harsen van je bovenlip kan pijnlijk zijn, zeker wanneer je een gevoelige huid hebt of zelf aan de slag gaat met waxen. Heb je angst voor de pijn van het waxen van je bovenlip? Laat de klus dan over aan onze Wax Angels! Bij Delete beschikken we over de juiste skills, de beste wax en weten we je indien nodig gerust te stellen.

90% van onze klanten geven na de behandeling aan dat ze de pijn bij het waxen van hun bovenlip als zeer minimaal hebben ervaren.

De prijs om je bovenlip te waxen

Bij Delete behoort het waxen van de bovenlip tot de goedkoopste behandelingen. Goedkoper dan zelf waxen is het laten waxen van je bovenlip natuurlijk niet, maar als je kiest voor waxen bij Delete ben je wel verzekerd van een veilige en succesvolle behandeling. Eentje waarbij de kans op pijn en huidirritatie minimaal is en je verzekerd bent van een langdurig glad resultaat. En dat maakt een waxbehandeling elke cent waard!

Prijs: 14,95

Delete Deal: €12,45

Laat je bovenlip harsen bij Delete Waxing

Irriteer jij je mateloos aan de haargroei op je bovenlip en ben je op zoek naar de beste manier om je bovenlip te harsen? Blijf dan ver weg van scheren, epileren en ontharingscrème en laat je bovenlip waxen door de Wax Angels van Delete Waxing. Je bovenlip laten waxen bij Delete is veilig, snel en comfortabel en garandeert minimaal 3 weken een gladde en zijdezachte huid resultaat.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een behandeling in een van onze 18 salons en laat je omverblazen door de waxbehandelingen van Delete!

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.