Onderrug Waxen: Zelf of Laten Doen?

Er zijn van die lichaamsdelen waar je gewoon geen haargroei wilt. Je onderrug is daar een voorbeeld van. Haren op je onderrug kunnen je onzeker maken en om je rug te scheren moet je jezelf in ingewikkelde bochten wringen. De kans op verwondingen en huidbeschadiging is hierdoor groot. Gelukkig zijn er andere opties om je rug te ontharen. Heb jij haren op je onderrug waar je graag vanaf wilt? Kies dan voor je onderrug waxen!

Prijs: 31,95

Delete Deal: €27,45

Je onderrug zelf waxen of laten waxen?

Overweeg je je onderrug te waxen? Overbeharing op je onderrug kun je zelf waxen of laten waxen. Het harsen van de onderrug van een vrouw is een gemakkelijker dan het waxen van een mannenrug. Vrouwenharen zijn doorgaans zachter en daardoor eenvoudiger met wax te verwijderen. Hierdoor is het voor vrouwen verleidelijk om in hun eigen badkamer aan de slag te gaan. Zeker als je weet dat de benodigdheden om zelf te waxen voordelig en breed verkrijgbaar zijn.

Maar let op: ook vrouwen kunnen niet risicoloos zelf hun onderrug harsen. Zonder kennis van de juiste waxtechnieken of bij gebrek aan goede benodigdheden, kan er van alles fout gaan. Denk aan permanente huidbeschadiging, huidirritatie, bloedingen en zelfs infecties. Je onderrug laten waxen door een professional is daarentegen wél veilig!

Waarom je rughaar laten harsen met een waxbehandeling

Zelf je onderrug harsen brengt risico’s met zich mee. En dat terwijl je onderrug laten waxen in een professioneel salon effectief en volkomen veilig is. Dit gaat zéker op als je kiest voor een waxbehandeling bij Delete Professionals of Waxing. Of de haren op je onderrug nu stug of zacht zijn, onze Wax Angels weten ze als de beste te verwijderen. Hierbij gebruiken ze de huidvriendelijke Delete wax en pre- and aftercare producten van onze eigen lijn. Om die reden kun je ook met een gevoelige huid bij Delete je onderrug laten waxen.

Is een onderrug waxen pijnlijk?

Iedereen voelt het als er haren uit de onderrug worden getrokken. Of jij dit als pijnlijk ervaart, hangt samen met je pijngrens en de toegepaste waxtechniek. Ben je bang voor de pijn van een behandeling? Laat je dan onderrug dan waxen door een professional, bijvoorbeeld bij Delete. De kans op een pijnlijke ervaring is namelijk het grootst als je zelf – zonder kennis en goede producten – gaat waxen. Onze Wax Angels zijn ervaren en weten de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Wist je 9 van de 10 klanten na de behandeling aangeeft dat de pijn van een rugwax alles meevalt?

De prijs om je onderrug te laten waxen

Helaas, het waxen van je onderrug is niet gratis. De prijs van de behandeling is afhankelijk van wie het waxen uitvoert, en waar dit gebeurt. Zelf thuis waxen is de goedkoopste maar tegelijkertijd de meest risicovolle optie. Haren op je rug laten waxen door een professional is duurder dan zelf waxen, maar wel veilig.

Kies voor de laatste optie als je op safe wilt spelen. Je zit immers niet te wachten op verwondingen en irritatie. De prijs van een behandeling door een professional verschilt per salon: elke salon hanteert een ander tarief. Bij Delete Waxing is het tarief gebaseerd op onze hoge kwaliteitseisen. Laat je je rug waxen bij Delete? Dan weet je zeker dat de behandeling en het resultaat je geld waard is!

Prijs: 31,95

Delete Deal: €27,45

Laat je onderrug harsen bij Delete Waxing

Ben jij op zoek naar de beste manier om je onderrug te ontharen? Laat je waxen bij Delete! Je onderrug laten waxen door onze Wax Angels is snel, veilig en efficiënt. In het beste geval geniet je 6 weken van een zachte en gladde huid. Stoppels, wondjes, infecties en rode bultjes blijven uit. Het enige wat jij nog hoeft te doen na een behandeling bij Delete is genieten van je gewaxte rug.

Maak dus vandaag nog een afspraak bij een Delete salon bij jou in de buurt. Onze Angels kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.