Laat je waxen bij één van onze wax salons in Utrecht

In Utrecht professioneel waxen? Onze Wax Angels zijn er voor je!

Delete Professionals in Waxing is hét adres om je te laten waxen in Utrecht. Onze Wax Angels zijn gespecialiseerd in de Brazilian Wax, maar natuurlijk waxen ze met liefde ook de rest van je lichaam.

De beste Brazilian wax in Utrecht!

Waxen in Utrecht. Durf je het aan? Yes! Dat wordt 3 tot wel 6 weken profiteren van een zachte, gladde schaamstreek. Een afspraak voor Brazilian waxen maak je eenvoudig op onze website, de betaling in salon volgt later. En wist je dat onze Wax Angels niet alleen je intieme zone, maar gewoon alle delen van je lichaam waxen? Vaarwel lichaamsdelen bedekt met ongewenst haar! Om alles uit het waxen en Brazilian Waxing te kunnen halen, heeft Delete zelfs pre- and aftercare producten ontwikkeld. Kortom: waxen in Utrecht doe je bij Delete Professionals in Waxing. Je vindt ons in Utrecht op maar liefst 3 verschillende locaties. Kom je waxen in Utrecht Oost, waxen in Utrecht Leidsche Rijn of zien we jou in Utrecht Vredenburg?

Delete Professionals in Waxing

Welkom bij Delete in Utrecht, de enige echte professionals in waxing! Waxen in Utrecht is nergens zo fijn als bij Delete. Onze Wax Angels weten namelijk als de beste hoe ze een Brazilian wax of het waxen van andere lichaamsdelen zo comfortabel mogelijk en pijnloos kunnen laten verlopen. Ons geheim? Onze unieke methode én het gebruik van de befaamde Delete wax die we gebruiken bij onze behandelingen. Het waxen van de schaamstreek op de Braziliaanse manier (de welbekende Brazilian wax) is onze specialiteit, maar inmiddels maken we in Nederland naam en faam met al onze wax behandelingen. Van je wenkbrauwen waxen tot het waxen van je benen: Delete Professionals in waxing doet het allemaal!

Brazilian wax in Utrecht

De kans is groot dat je benieuwd bent waar je voor de beste Brazilian wax behandeling moet zijn als je in Utrecht of in de buurt van Utrecht woont. Het scheren van de schaamstreek is namelijk echt niet meer van deze tijd, scheren levert alleen maar irritatie op. Ook het ontharen van je benen, je armen, je rug en de rest van je lichaam is niet langer een irritante klus als je kiest voor waxen in Utrecht bij Delete. Wat is waxen bij Delete wel? Waxen in Utrecht bij Delete is de meest makkelijke en snelste weg naar een lichaam zonder lelijk en ongewenst lichaamshaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het maken van een afspraak op onze website in een van onze drie salons in Utrecht. Onze Wax Angels, professionals die de Delete Academy in Amsterdam succesvol hebben afgerond, doen vervolgens al het werk voor je.

Waxen in Utrecht, ook voor mannen

Steeds meer mannen beseffen dat het waxen van hun schaamstreek dé manier is om wekenlang verlost te zijn van haartjes op de intieme delen van hun lichaam. Om nog maar te zwijgen over alle mannen die hun borst, rug en benen laten waxen in Utrecht bij Delete. Je hoort het al: de hoeveelheid mannen die zich door onze Wax Angels laten waxen in Utrecht neemt alsmaar toe. De Boyzilian Wax (de Brazilian wax voor mannen) is de behandeling die mannen het meest boeken als ze komen waxen in Utrecht. Voor onze Wax Angels is dat geen enkel probleem; Delete is specialist op het gebied van Brazilian waxen van vrouwen én mannen!

Goedkoop waxen in Utrecht

Ben je van plan om je regelmatig te laten waxen in Utrecht? Overweeg dan onze unieke ledendeal waarmee je zo’n €140,- euro per jaar kunt besparen! De Delete Deal geeft je namelijk een flinke korting op elke Brazilian wax die je bij ons boekt. Maar dat is nog niet alles. Als Delete member ontvang je op alle andere wax behandelingen ook korting, en je mag zo vaak komen waxen in Utrecht en de rest van Nederland als je wilt. Al met al maken we waxen in Utrecht en waxen in andere steden van ons land zo voordelig mogelijk voor je! En vergeet niet: als je kiest om je te laten waxen door de Wax Angels van Delete hoef je nooit meer scheerspullen zoals scheermesjes, scheergel en scheercrème te kopen. Tel uit je winst.

In Utrecht pre-and aftercare van Delete producten kopen

Om alles uit je Brazilian waxbehandeling en alle andere wax behandelingen te halen, heeft Delete zelf een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld. Hierdoor wordt waxen in Utrecht helemaal fantastisch! Het moge dan ook duidelijk zijn dat je de juiste keuze maakt als je ervoor kiest om je te laten waxen door een Wax Angel van Delete in Utrecht. Niet alleen weten onze Wax Angels hoe ze de wax behandeling zo comfortabel mogelijk kunnen laten verlopen, ze weten ook alles over de verzorgingsproducten van Delete. Dus vertellen ze je graag hoe je je huid kunt voorbereiden op het waxen met de Soul Scrub en hoe je de Smooth Touch het best kunt gebruiken na je behandeling. We hebben bijvoorbeeld een verkoelende, hydraterende Angel Lotion die je huid helpt te herstellen na een behandeling. Maar de lijn bestaat uit meer producten! Kom je waxen in Utrecht? Onze Wax Angels leggen je graag alles uit over de pre- and aftercare producten van Delete.

De top 5 waxbehandelingen in Utrecht

Delete heeft van Brazilian waxen in Utrecht een absolute must gemaakt! Waxen van verschillende lichaamsdelen in Utrecht kan bij ons 7 dagen per week en op 3 verschillende locaties in de stad. Voor welke behandeling ga jij? Laat je inspireren door onze andere klanten! Deze 5 behandelingen worden in de salons in Utrecht het meest geboekt:

  1. Brazilian Wax
  2. Benen Wax
  3. Bikini Wax
  4. Boyzilian Wax
  5. Rug Wax

Boek eenvoudig jouw waxbehandeling in Utrecht

Nu is het aan jou. Het moment waarop jij kennis gaat maken met the best Brazilian wax in town of een andere waxbehandeling is heel dichtbij! De Wax Angels zijn er helemaal klaar voor en kunnen niet wachten om je te zien in een van de 7 salons. Wanneer kom je langs? Maak direct een afspraak in jouw favoriete salon in Amsterdam!

Voor een overzicht van onze behandelingen kun je terecht op onze behandelingspagina en om direct een afspraak te maken klik je hier.

Burgemeester Reigerstraat 21-23
3581 KK
Utrecht
+31(0)88 224 22 30
utrecht@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Vredenburg 8a
3511 BA
Utrecht
+31(0)88 224 22 31
vredenburg@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Grauwaartsingel 330
3541 DA Utrecht
Utrecht
+31(0)88 224 22 32
leidscherijn@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Brazilian wax bij Delete Professionals in Waxing

Delete Professionals in Waxing biedt de beste Brazilian wax behandelingen in Nederland. Bij Delete zijn we namelijk gespecialiseerd in de Brazilian wax. Bij de Brazilian wax wordt de schaamstreek volledig onthaard. De Brazilian wax is een behandeling voor vrouwen. Voor mannen noemen we deze behandeling een Boyzilian wax behandeling. Er zijn veel variaties op de Brazilian wax, onder andere: de Brazilian strip, de Full Brazilian en de Brazilian Triangle. Ons team van Wax Angels kent ze allemaal en zal zorgen dat je altijd tevreden bent met je wax behandeling. Welke Brazilian wax behandeling je ook zoekt, Bij Delete ga je altijd tevreden weg!