FAQ

Over Delete

Klik hieronder op jouw vraag of bel ons op 088-2242222 voor het antwoord op al jouw vragen.

Sinds 2010 kun je voor al je wax behandelingen eindelijk terecht bij een gespecialiseerde waxsalon. Delete Professionals in Waxing heeft vestigingen in Amsterdam (7 salons)RotterdamUtrecht (3 salons)NieuwegeinEindhovenDen HaagDen BoschZwolle,  Laren en Alkmaar! We doen waar we goed in zijn en dat is waxen. Niets meer en niets minder! Onze salons, onze medewerkers en onze producten; alles is enkel gericht op waxen. En dan met name op onze specialiteit voor zowel vrouwen als mannen, de Brazilian wax. Door de speciale Delete wax en de nieuwste wax technieken en methoden zijn wij in staat om snel, comfortabel en zonder al te veel pijn en te waxen. De Wax Angels volgen een uitgebreide opleiding voordat ze de vloer op gaan. Waxen is een professionele service bij Delete. Geen poespas eromheen, maar datgene doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn: waxen! De wax salon van Delete is geen beauty farm, schoonheidssalon of cityspa, we zijn een wax bar. En daar zijn we uniek in!

Wat is waxen?

Waxen is het verwijderen van ongewenst haar. Bij Delete waxen wij het gehele lichaam, behalve het hoofdhaar; dat laten we graag over aan de kapper.

Waarom waxen?

Ontharing middels wax is een eeuwenoude traditie die volledig in ere is hersteld. Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren, crèmes en zogenaamde ‘definitieve’ ontharingsmethoden. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar wekenlang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk en geen ingegroeide haren!

De opkomst van waxen

Vanaf midden jaren ’90 is waxen weer in opkomst. Eerst vooral in Zuid-Amerika (Brazilian waxing) en daarna in de Verenigde Staten, Australië en Azië. Begin deze eeuw is waxen ook populair geworden in Europa. Na Zuid-Europa is het de doelstelling van Delete om ook Nederland en Noord-Europa te overtuigen van de voordelen van waxen. Brazilian waxing is verreweg de bekendste en populairste wax behandeling is de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard, inclusief de haren tussen de billen. Deze behandeling wordt uitgevoerd bij zowel vrouwen als mannen. Bij Delete vind je dé ultieme Brazilian wax!

Dé ultieme Brazilian wax

Wij hebben vele verschillende technieken en waxsoorten bekeken en getest, en hebben op basis hiervan dé ultieme Brazilian wax ontwikkeld: snel, professioneel, hygiënisch en zonder al te veel pijn. Onze Wax Angels doen niets anders dan waxen. Je bent bij hen dan ook in goede handen.

Onze Delete-wax

Delete werkt met meerdere soorten wax. Alle speciaal ontwikkeld voor Delete om ervoor te zorgen dat korte haartjes kunnen worden gewaxt, en de wax een geweldige trekkracht heeft en alleen hecht aan het haar en niet aan de huid. En het belangrijkste: onze wax is vooral ontwikkeld om zo comfortabel mogelijk te waxen. Nee, waxen is niet pijnloos, maar met de Delete-wax zeker veel comfortabeler!

Wax virgin?

Heb je nog niet eerder gewaxt, maar wel veel spookverhalen gehoord over waxen? Waxen is niet pijnloos, maar veel minder pijnlijk dan velen je zullen doen geloven. De eerste keer is het meest gevoelig, omdat de haartjes dan voor het eerst worden verwijderd. Maar vanaf de tweede keer zul je merken dat het veel minder gevoelig is. En heb je de eerste drie behandelingen gedaan? Dan rest alleen nog donsachtig haar en dat is veel minder gevoelig om te waxen. Vind je het allemaal toch wat spannend? Je kunt altijd een afspraak maken en eerst eens wat haar van je arm laten verwijderen om te weten hoe het voelt.

Gêne

Als je voor het eerst komt voor een wax behandeling zal er een moment komen waarop je je ondergoed zult moeten uittrekken. Wij snappen dat dit de eerste keer wat ongemakkelijk kan zijn voor sommigen. Onze Wax Angels zien dagelijks tientallen schaamstreken, van zowel vrouwen als mannen, en hebben alles al eens gezien. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor de schaamstreek. Voor professionals als onze Wax Angels telt echter alleen de tevredenheid van de klant. Je kunt volledig vertrouwen op onze discretie en professionaliteit.

Brazilian Wax

Delete geldt in Nederland als dé wax-specialist met dé ultieme Brazilian wax. Bij ons krijg je wat je wilt: een snelle, professionele en hygiënische Brazilian wax behandeling die resulteert in een supergladde en zachte schaamstreek. Zowel mannen als vrouwen weten Delete te vinden en kijken er iedere keer weer naar uit om gedelete te worden. Na hun interne opleiding van 6 tot 8 weken aan de Delete Academy, hebben al onze Wax Angels uitgebreide ervaring opgedaan in waxen en in het bijzonder de Brazilian wax.

Waar is Delete gevestigd?

Delete Professionals in Waxing heeft momenteel 18 vestigingen. Voor een overzicht van onze wax salons bekijk onze locaties pagina

Op welk telefoonnummer kan ik Delete bereiken?

Je kunt al onze vestigingen direct bellen en mailen.

088 224 2222             Service Center

088 224 2220             A’dam Oud-West

088 224 2221             A’dam de Pijp

088 224 2223             A’dam Zuidas

088 224 2224             A’dam Noord

088 224 2225             A’dam v/d Valk Amstel

088 224 2226             A’dam Zuidoost

088 224 2227             A’dam KNSM eiland

088 224 2272             Alkmaar

088 224 2270             Den Haag

088 224 2273             Den Bosch

088 224 2240             Eindhoven

088 224 2235             Laren NH

088 224 2233             Nieuwegein

088 224 2210             R’dam Centrum

088 224 2230             Utrecht Oost

088 224 2231             Utrecht Vredenburg

088 224 2232             Utrecht Leidsche Rijn

088 224 2238             Zwolle

Ons Service Center is te bereiken via 088-2242222. Online boeken kan ook en is erg eenvoudig > www.delete-waxing.com.

Hoe kan ik een afspraak inplannen?

Een afspraak maak je online via onze bookingstool.

Waarom waxen?

Waxen is de enige ontharingsmethode waarbij je direct een geweldig resultaat bereikt: een heerlijk zachte en soepele huid. Ook is harsen de enige methode waarbij het haar 3 tot 6 weken geheel wegblijft; je bent dus weken achtereen van ongewenst haar verlost.

Is waxen hetzelfde als harsen?

Nee, harsen is de methode die veel schoonheidsspecialistes gebruiken, waarbij vaak wordt gewerkt met een roller en strips. Deze methode is door iedereen makkelijk te leren, maar levert niet het ultieme resultaat op. Kortom, gemak voor de schoonheidsspecialiste, maar ongemak voor de klant. Waxen is de manier van ontharing die internationaal als standaard geldt. Met een spatel wordt de wax aangebracht om daarna met zo min mogelijk ongemak te worden verwijderd.

Welke wax soorten zijn er?

Je kunt grofweg onderscheid maken in twee soorten wax: hardwax en stripwax. Hardwax (ook wel hot film-wax of filmhars genaamd) wordt gebruikt voor de meest gevoelige lichaamsdelen (bikini, oksels, gelaat) en stripwax voor de rest van het lichaam. Hardwax hecht zich enkel aan het haar en niet aan de huid en wordt vanzelf hard. Zodra de hardwax voldoende hard is wordt de waxstrook met één trekbeweging verwijderd. Stripwax wordt verwijderd met katoenen strips nadat er een dun laagje softwax is aangebracht op de te ontharen huid. Bij stripwax hoeft niet te worden gewacht tot de wax hard is geworden.

Je eerste keer waxen?

Waxen klinkt eng en er gaan vast en zeker ook in jouw vrienden- en kennissenkring een aantal horrorverhalen rond. Wij willen je helpen om over je angst heen te komen, zie het als het afstrepen van je bucketlist.

Hoe lang moeten mijn haartjes zijn?

De ideale lengte is 5mm en de maximale lengte 1,5cm. Te korte haartjes kunnen niet worden verwijderd met de wax en bij de lange haren voel je meer van het waxen. Wij vragen je er dan ook voor te zorgen dat je haren nooit langer zijn dan 1,5cm.

Ik ben ongesteld, kan ik waxen?

Waxen tijdens je menstruatie is geen enkel probleem, zolang je een tampon in hebt. Veel van onze vrouwelijke klanten plannen hun Brazilian juist kort na de menstruatie, zodat juist tijdens de menstruatie de haartjes even kunnen groeien. Mocht je het touwtje vervelend vinden, dan zou je de Soft+Comfort tampons van Beppy kunnen proberen (www.beppy.com).

Hoe kan ik bij Delete betalen?

Bij Delete kun je betalen met je pinpas en je creditcard. Bij Delete kun je niet met contant geld betalen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om geen contant geld meer te accepteren in verband met het gemak en de veiligheid.

Waarom kan ik niet contant betalen?

Delete heeft ervoor gekozen alleen met pinpas en creditcard te laten betalen. De reden hiervoor is dat wij gezien de veiligheid van onze medewerkers geen contant geld in de winkel aanwezig willen hebben. Gelukkig beschikt iedereen in Nederland over een pinpas en/of creditcard. Wij hopen dan ook dat dit voor niemand een probleem is en op je begrip voor deze keuze.

Hoe kan ik mijn Delete Deal opzeggen?

Met de Delete Deal bespaar je tot € 140 per jaar op je Brazilian wax-behandelingen en tevens korting op de overige behandelingen. De Delete Deal wordt aangegaan voor 1 jaar en kan daarna per maand worden opgezegd met inachtneming van 1 maand opzegtermijn ingaande de eerstvolgende volledige maand. Wil je jouw Delete Deal opzeggen, dan kan dat heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar info@delete-waxing.com. Je ontvangt na de verwerking van jouw opzegging per mail automatisch een bevestiging. Is deze informatie nog juist??

Allergisch voor colofonium (bruinepleister-allergie)?

Als je allergisch bent voor colofonium (hars, rosin) dan kun je niet waxen bij Delete. In de volksmond is deze allergie bekend als ‘bruinepleister-allergie’. Colofonium is een plantaardige stof die wordt gewonnen uit het hars van naaldbomen van de Pinus-bomenfamilie. Deze stof zit naast wax in veel producten, zoals pleisters, fotopapier, kauwgom en inkt, en dus ook in sparren/ dennenbomen.

Biedt Delete ook sugaring aan?

Delete waxt enkel met softwax en hardwax, en biedt geen sugaring aan. Sugaring duurt doorgaans langer dan een behandeling met soft- of hardwax, en wij vinden sugaring dan ook niet passen bij de missie van Delete: snel, hygiënisch en professioneel waxen.

Zijn alle Wax Angels vrouw?

Ja, alle Wax Angels bij Delete zijn vrouw. Zowel mannen als vrouwen worden dus door een vrouwelijke Wax Angel behandeld.

Wat is het beleid bij ongewenst gedrag?

Delete hanteert een strikt beleid waar het gaat om ongewenst gedrag. Bij ongewenst gedrag volgt eerst een waarschuwing van de behandelende Wax Angel. Mocht dit niet voldoende zijn, dan zal je worden gesommeerd, na betaling, de salon te verlaten.

Kan ik tussen twee waxbehandelingen scheren?

Alles kan, maar de enige die je hiermee minder blij maakt, ben je zelf. Naast het ongemak van scheren (vaak stoppels, jeuk, bultjes) komen ook de haren harder terug, waardoor je volgende wax behandeling aanvoelt als de eerste keer. Verreweg de meeste mensen die waxen zijn direct overtuigd en weten wel beter dan te gaan scheren.

Wanneer kan ik niet waxen?

Waxen is voor verreweg de meeste mensen de ultieme ontharingsmethode, maar in sommige gevallen is het beter niet te waxen. Wij ontraden waxen bij gebruik van medicijnen, die een extra gevoelige en/of zwakke huid (kunnen) veroorzaken. Dit zijn: – Retin A – Renova – Differin – Isotretioin – Roaccutane

Ik ben zwanger, kan ik nu waxen?

Jazeker, veel vrouwen vinden gedurende deze negen maanden een Brazilian wax zelfs een betere oplossing dan scheren. Vooral in de laatste maanden is scheren erg lastig. En als de bevalling gaat beginnen, geeft het toch een prettiger gevoel dat alles netjes is down there. Het waxen kan wel iets gevoeliger zijn tijdens je zwangerschap. De favoriete week voor onze zwangere klanten? Week 37 🙂

Hoe snel na mijn bevalling kan ik weer waxen?

Per persoon verschilt de duur waarna er weer kan worden gewaxt. In de regel kun je ervan uitgaan dat er weer kan worden gewaxt zodra er geen huidbeschadigingen meer zijn; dit alles wordt beoordeeld door de behandelende Wax Angel.

Kan ik waxen met een intieme piercing?

Uiteraard kun je een Brazilian- of Boyzilian wax-behandeling krijgen wanneer je een intieme piercing hebt. Op de plekken waar een intieme piercing wordt gezet, zitten normaliter geen haartjes, dus onze Wax Angels kunnen netjes om de piercing heen werken.

Kan ik waxen als ik diabetes heb?

Ja, dat is geen probleem. Wel horen wij dit graag voorafgaand aan de behandeling, zodat de Wax Angel rekening kan houden met een, bij sommigen, wat dunnere huid.

Een dunne, beschadigde en/of gevoelige huid?

Indien je een beschadigde, zeer dunne of zeer gevoelige huid hebt, dan verzoeken we je dit aan onze Wax Angels te melden. Zij kunnen hiermee rekening houden tijdens het waxen. Indien het gehele huidoppervlakte beschadigd is, dan adviseren we je niet te waxen.

Bultjes na het waxen van je borst?

De huid op de borst bij de man is dun, waardoor hij bij de eerste keer waxen wat geïrriteerd kan raken. Je kunt dan kleine bultjes krijgen. Na 24 tot 48 uur zijn die helemaal verdwenen. Als dit gebeurt, dan altijd bij de eerste keer waxen. Vanaf de tweede keer heb je er geen last meer van. Kortom, wie mooi wil zijn…

Hoe gaat Delete om met mijn klantinformatie?

Om een optimale dienstverlening te kunnen garanderen, legt Delete informatie van haar klanten vast in een digitale database. Deze database is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder meldingsnummer m1579258.

Kan ik meerdere afspraken vooruit plannen?

Uiteraard kun je bij ons vooruit plannen, wij adviseren dit zelfs. Op deze manier kun je mooi rekening houden met weekendjes weg, vakanties, feestdagen of andere bijzondere gelegenheden. Samen met jou plannen wij om deze momenten heen, zodat je daar maandenlang niet meer over hoeft na te denken.

Vrijgezellenfeest: kan ik een afspraak inplannen als onderdeel van een vrijgezellenfeest?

We snappen de humor hiervan, maar Delete is een professionals waxsalon en daar hoort geen vrijgezellenfeest bij. Je kunt voor dus geen behandeling inboeken die onderdeel is van een vrijgezellenfeest en mocht dit in praktijk toch gebeuren, dan zal de Wax Angel weigeren de behandeling uit te voeren. De betalingsverplichting blijft dan bestaan.

Kan ik mijn kind(eren) meenemen naar Delete?

Wij zijn gek op kinderen! Toch is het meenemen van kinderen naar je afspraak bij Delete niet toegestaan. De aanwezigheid van kinderen kan leiden tot ongewenste onrust in de salon en/of cabines en dat kan invloed hebben op de kwaliteit van de behandelingen. Daarom is het meenemen van kinderen niet toegestaan.

Mag ik mijn huisdier meenemen naar Delete?

Uit hygiënisch oogpunt is het niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen. En nee….ook geen naaktkat!

Kan ik als minderjarige worden gewaxt?

Delete waxt iedereen, ongeacht leeftijd. Klanten onder de 18 jaar moeten wel toestemming hebben van de ouders/ verzorgers. Tijdens de eerste afspraak zal de leeftijd worden genoteerd en worden gevraagd of er toestemming is van de ouders/ verzorgers.

Kan ik iemand meenemen bij de behandeling?

Onze cabines zijn niet ingericht op het meenemen van iemand tijdens je behandeling. Daarnaast kan de aanwezigheid een extra persoon in de cabine invloed hebben op de kwaliteit van de behandelingen.

FAQ Permanent Ontharen

Je vindt antwoorden op alle andere vragen over permanent ontharen in onze FAQ, inclusief antwoorden op vragen over de volgende onderwerpen: Minimumleeftijd, voordelen ten opzichte van scheren, haarvrije tijd, haarlengte, risico’s, ingegroeide haren, menstruatie, facturering lichaamsdelen, prijsverschillen voor mannen & piercings.

Vanaf welke leeftijd kan ik permanent ontharen?

Je moet minstens 18 jaar oud zijn. Echter raden we je aan om op zijn vroegst op 18-jarige leeftijd met de behandeling te beginnen, wanneer je hormoonhuishouding na de puberteit volledig is gereguleerd, omdat een wissel in je hormonen ervoor kan zorgen dat inactieve haarcellen actief worden en haar produceren.

Wat is Delete permanente ontharing?

Delete biedt nu in ’Amsterdam de Pijp, Rotterdam en Almere ontharing aan. We werken met HyperPulse technologie voor permanente ontharing.

Deze technologie speelt melanine slechts een secundaire rol. Het hoofddoel zijn de kiemcellen waarin nieuwe haren worden aangemaakt.

In plaats van enkelvoudige pulsen met een hoge energie, worden er meerdere pulsen met een relatief lage enkelvoudige puls energie afgegeven. Het grote aantal pulsen betekent dat er een enorm hoge totale energie per behandelgebied wordt afgegeven zonder de opperhuid te belasten. De revolutionaire glijmethode, waarbij het handstuk 6-10 keer over het te behandelen gebied glijdt, verwarmt het gebied tot een huidvriendelijke 45°C.

Dankzij deze methode kan de klant genieten van een snelle, effectieve en bovenal vrijwel pijnloze en zachte behandeling.

Welke huid- en haartypes kunnen worden behandeld?

Bijna alle huid- en haartypes kunnen worden behandeld met de medische apparaten die we gebruiken.

Zelfs een gebruinde huid en blond haar kunnen worden behandeld.  Alleen wit of grijs haar kan niet worden behandeld.

Het huidtype van de klant moet worden bepaald tijdens het consult voor de eerste behandeling.

Welke apparaat wordt gebruikt voor permanente ontharing?

Delete werkt met HyperPulse-technologie (HyperPulse-apparaat) voor permanente ontharing.

Wat is het verschil met IPL-apparaten voor thuisgebruik?

Terwijl de haarzakjes bij de IPL-apparaten voor thuisgebruik alleen in een rustfase worden gebracht, worden ze bij de Hyperpulsmethode na de beoogde behandelcyclus (ca. 6-10 behandelingen) definitief vernietigd en dient er slechts één keer per jaar een onderhoudsbehandeling plaats te vinden. Zodra de behandeling met de IPL-apparaten voor thuisgebruik wordt stopgezet, zal de haargroei hervatten.

Waar moet ik rekening mee houden voor en na de behandeling?

Tot 4 weken voor en na de behandeling moet je intensieve blootstelling aan de zon of zonnebank vermijden.

Het te behandelen gebied mag 4 weken van tevoren niet gewaxt, gesugart of geplukt worden. Scheren is altijd mogelijk.

Het te behandelen gebied moet maximaal 24 uur voor de behandeling grondig worden geschoren. Nog korter van tevoren scheren is beter. Om je te helpen bij de voorbereiding op je afspraak, kun je hier onze Delete informatie over permanent ontharen lezen, evenals ons informatieblad. Tijdens het consult nemen we beide uitgebreid met je door.

Wanneer kan een behandeling niet worden uitgevoerd?

Er zijn indicaties waar wij geen ervaring mee hebben en waarbij het niet mogelijk is om een definitief oordeel te vellen of een permanente ontharingsbehandeling kan worden uitgevoerd. We raden je daarom sterk aan om voor de behandeling je arts te raadplegen als je twijfelt over je huid of haar.

Als de volgende contra-indicaties aanwezig zijn, is behandeling niet mogelijk:

– Diabetes
– Psoriasis (acuut in het behandelgebied)
– Neurodermitis (acuut in het behandelde gebied)
– Open huidplekken (acuut in het behandelgebied)
– Eczeem, huidontsteking (acuut in het behandelgebied)
– Donkere moedervlekken (“ABCDE-regel”) (deze gebieden worden bedekt en weggelaten tijdens de behandeling).
– Tatoeages (deze gebieden worden bedekt en weggelaten tijdens de behandeling)
– Huidtumoren
– Huidkanker (behandeling is ook niet mogelijk als de huidkanker al genezen is).
– Preparaten die de gevoeligheid van de huid voor licht verhogen (bijv. sint-janskruid of malariaprofylaxe)
– vitiligo
– epilepsie
– Kanker (niet-genezen kanker van welke soort dan ook, je moet minstens 5 jaar kankervrij zijn).
– Zwangerschap en borstvoeding

Zijn er risico’s of bijwerkingen aan de behandeling?

De lichtpulsen dringen slechts 2-6 mm diep in de huid. Er is dus geen risico voor inwendige organen of iets dergelijks.

Geen enkele cosmetische procedure is gegarandeerd vrij van bepaalde risico’s. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen er soms bijwerkingen of complicaties optreden die verdere behandeling nodig maken:

Soms treden er pigmentverschuivingen in de huid op. Dit betekent dat de behandelde delen van de huid verkleuren. In zeer zeldzame gevallen, vooral bij blootstelling aan zonlicht, verdwijnen deze pigmentverschuivingen niet volledig en blijven ze duidelijk zichtbaar.

Als de huid erg gevoelig is, kunnen er een paar dagen na het ontharen soms oppervlakkige korstjes ontstaan. Deze genezen meestal zonder gevolgen na uiterlijk 3 tot 5 dagen. Als dit niet het geval is, is het essentieel om een arts te raadplegen.

Af en toe kan er tijdelijk een lichte zwelling of roodheid optreden, die meestal vanzelf verdwijnt.

In geïsoleerde gevallen kan er na de behandeling meer haargroei optreden in het behandelde huidgebied.

Soms, als je lijdt aan een herpes simplex virusinfectie, kan dit leiden tot reactivering van de slapende virussen in de zenuwcellen en een nieuwe uitbraak van herpes simplex.

Littekenwoekeringen komen uiterst zelden voor.

Bepaalde medicijnen (bijv. tetracyclines) maken de huid veel gevoeliger voor licht of laser. Dit kan leiden tot verbranding van de huid. Jouw Angel moet daarom vóór de behandeling op de hoogte worden gebracht van alle medicijnen die je gebruikt.

Hoe werkt de behandeling?

Na een consult vullen jij en de Angel een medisch anamneseformulier in en ondertekenen dit.

De behandeling begint met het scheren van het behandelgebied indien nodig, mochten er nog stoppels zichtbaar zijn. Na desinfectie wordt het behandelgebied met een witte stift in afzonderlijke rasters verdeeld.

Vervolgens zetten jij en de Pulse Angel een veiligheidsbril op en brengt de Angel gekoelde ultrasone gel aan met een spatel of direct met een ultrasone spray. Zodra het apparaat specifiek is afgesteld, begint de behandeling. De Angel beweegt het handstuk meerdere keren in gelijkmatige bewegingen over het eerste van de eerder gemarkeerde rasters. Een raster wordt behandeld totdat de vooraf ingestelde tijd is afgeteld. Elk raster wordt op zijn beurt behandeld totdat het hele gebied is behandeld.

Na de behandeling wordt de overgebleven ultrasoundgel van het te behandelen gebied verwijderd. De Angel brengt vervolgens een voedende crème aan uit de Delete pre- en aftercare lijn. Nu kun je je weer aankleden.

Tot slot noteert de Angel de gebruikte parameters in het klantendossier.

Hoe voelt de behandeling? Voel je pijn?

Over het algemeen is de behandeling vrijwel pijnloos. Echter, als het te ontharen gebied niet van tevoren is schoon geschoren zodat er nog stoppels aanwezig zijn, zul je een lichte prik voelen wanneer de Angel het apparaat over het betreffende gebied beweegt.

Een geïntegreerd koelsysteem voorkomt dat de huid heet wordt, waardoor de behandeling zeer comfortabel voor je is.

Na hoeveel behandelingen kan ik resultaten zien?

De eerste resultaten kunnen merkbaar zijn vanaf de 1e sessie. Haar groeit in cycli. Alleen groeiende haren die net onder het huidoppervlak liggen zijn geschikt voor behandeling met HyperPulse. Slapende, nog niet zichtbare haren of haren in de uitvalfase (overgangsfase, rustfase) kunnen niet genoeg licht absorberen en kunnen daarom niet optimaal worden behandeld. Normaal gesproken wordt met elke behandeling tot 90% van het haar dat op dat moment zichtbaar is en groeit (anagene fase) bereikt.

Na de behandeling zit het haar nog in de huid. Na ongeveer 1-3 weken (afhankelijk van het lichaamsgebied) vallen ze uit. De eerste resultaten zijn dan zichtbaar.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Voor een bevredigend resultaat zijn doorgaans 6-10 behandelingen nodig. Deze moeten elke 4-6 weken plaatsvinden.

Er kan geen garantie worden gegeven voor succes, omdat het van veel factoren afhangt (individuele haargroei, huid- en haarconditie, hormonale balans, medicijninname, etc.)

Zijn er klinische onderzoeken naar de resultaten?

Ja, de resultaten van Alma Lasers zijn allemaal bevestigd in klinische onderzoeken en bestrijken een periode van meerdere jaren.