Permanent Ontharen2024-04-15T10:36:55+00:00

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Permanent Ontharen:
Veilig een Zachte en Gladde Huid

Permanente ontharing is een methode die je kunt toepassen om de groei van je
lichaamshaar permanent te verminderen. Wij gebruiken de allernieuwste technologieën,
hebben dit uitgebreid getest en het is zeer veilig. We werken met medische apparatuur
waarin onze medewerkers uitgebreid zijn getraind op onze eigen Delete Academy.

Onze Hyper angels ter plaatse zijn dan ook de absolute experts op dit gebied. Daarom is de eerste stap het boeken van een gratis consult in onze salon. Tijdens deze afspraak kan onze Hyper angel je huid- en haartype uitgebreid onderzoeken en alle vragen, eventuele contra-indicaties, en vooral de kans op succes met je bespreken. Onze ervaring leert dat ongeveer 6-10 sessies met tussenpozen van 4-6 weken nodig zijn voor een succesvol resultaat, afhankelijk van de lichaamsregio die je permanent wilt laten ontharen.

Afwijkingen kunnen ook hier mogelijk zijn, omdat haargroei voor iedereen heel individueel is. Normaal gesproken ben je bij permanent ontharen voor langere tijd verlost van ongewenste haren, omdat de haarwortels permanent inactief worden. Als er haren terugroeien, zijn het er meestal minder en veel lichter en dunner. Daarom raden we na een succesvol afgeronde behandelingscyclus een zogenaamde ‘onderhoudsbehandeling’ aan. Dit betekent dat er nog een sessie na een jaar moet plaatsvinden voor het meest optimale resultaat.

De behandelingen zelf zijn heel zacht en aangenaam. Meestal voel je alleen een lichte tinteling tijdens de behandeling. In onze salons in Amsterdam De Pijp, Almere Centrum en Rotterdam, werken we met HyperPulse-technologie.

Permanente ontharing: Wat je kunt verwachten

Een gladde huid: zacht & veilig

Tegenwoordig kan permanent ontharen met succes worden uitgevoerd op bijna alle huid- en haartypes. Mensen met donker haar en een lichte huid hebben de beste resultaten, alleen klanten met grijze haren of heel licht blond haar kunnen minder goede resultaten verwachten. Gemiddeld zijn er 6-10 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat, maar dit is volledig individueel en kan variëren van persoon tot persoon en ook van lichaamsgebied tot lichaamsgebied. De behandelingen worden ook op verschillende intervallen uitgevoerd om het haar in de verschillende groeifasen te bereiken.

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend consult voor permanente ontharing

Je hebt het gratis consult afgerond in één van onze HyperPulse salons en jouw haar- en huidtype komen in aanmerking voor permanente haarverwijdering.
Vervolgens is dit ons stappenplan:

1. Voorlichting & Advies

Voor elke nieuwe afspraak bespreekt jouw Angel de mogelijke contra-indicaties en deelt daarna, met een stift, jouw huid in behandelingsgebieden in. Moedervlekken en tatoeages worden altijd vooraf afgedekt.

2. Voorbereiding

Vervolgens stelt de Angel de parameters in op het HyperPulse-apparaat. Op jouw huid wordt een spray of ultrageluidsgel aangebracht. Zowel jij als de Angel dragen een bril ter bescherming van de ogen tijdens de behandeling.

3. Behandeling

Met glijdende bewegingen wordt de HyperPulse over het behandelingsgebied geleid. De temperatuur en benodigde energie worden daarmee gecontroleerd en geleidelijk verhoogd, terwijl sterke contactkoeling zorgt voor minimale belasting van de huid.

4. Na de behandeling

Voor het langdurige succes van jouw behandeling is het belangrijk dat je de ontwikkeling en het gedrag van jouw haren daarna observeert.

Wat kost permanente haarverwijdering?

Prijzen voor permanente haarverwijdering van de bikinilijn, benen en meer vind je in ons behandelingen menu.

Intake Nederlands

Gratis en vrijblijvend

Intake English

Gratis en vrijblijvend

Behandelingen vrouwen

Prijs per behandeling

Female – Full Brazilian

€99,00

Female – Brazilian Strip

€99,00

Female – Brazilian Triangle

€99,00

Female – G-String

€89,00

Female – Bikini (outside panty line only)

€59,00

Female – Brazilian zonder bilnaad (full, strip, triangle)

€89,00

Female – Lady package

€299,00

Behandelingen mannen

Prijs per behandeling

Male – Full Boyzilian

€119,00

Male – Boyzilian Triangle

€119,00

Male – Bikini

€119,00

Male – Boyzilian zonder bilnaad (Full/Triangle)

€119,00

Unisex

Prijs per behandeling

Billen – incl. bilnaad (Buttocks – strip incl.)

€79,00

Bilnaad (Buttocks strip)

€39,00

Onder- en bovenbenen (Lower and upper legs)

€249,00

Onderbenen (Lower legs)

€149,00

Bovenbenen (Upper legs)

€159,00

Achterkant bovenbenen (Back upper legs)

€99,00

Handen (Hands)

€39,00

Voeten (Feet)

€39,00

Oksels (Armpits)

€39,00

Rug incl. schouders (Back – incl shoulders)

€149,00

Schouders (Shoulders)

€89,00

Onderrug (Lower back)

€79,00

Nek (Neck)

€39,00

Borst- en buik (Chest and stomach)

€169,00

Borst (Chest)

€99,00

Buik (Stomach)

€89,00

Navel streepje (Bellybutton strip)

€39,00

Onder- en bovenarmen (Lower and upper arms)

€179,00

Onderarmen (Lower arms)

€99,00

Bovenarmen (Upper arms)

€99,00

Bovenlip (Upperlip)

€39,00

Bakkebaarden (Sideburns)

€39,00

Kin (Chin)

€39,00

Wangen (Cheeks)

€39,00

Kaaklijn (Jaw line)

€39,00

Hoe permanent ontharen bij Delete werkt

Een gladde huid: zacht & veilig

Alle apparaten en technologieën die op de markt verkrijgbaar zijn, zoals diodelasers, IPL, SHR en INOS, hebben hetzelfde doel als HyperPulse: de haarwortels gericht en zacht verwarmen. In plaats van enkele pulsen geeft de HyperPulse-methode vijf lichtpulsen per seconde. Het handstuk glijdt slechts één keer over het behandelgebied. De temperatuur in de haarzakjes stijgt tot het klinisch vereiste niveau om de haarkiemcellen onherstelbaar te beschadigen. Het omringende weefsel of de bovenste huidlaag wordt niet overmatig belast, zodat het risico op ongewenste bijwerkingen vrijwel kan worden uitgesloten. Het speciale behandelingslicht van HyperPulse wordt geabsorbeerd door de melanine in het haar en omgezet in warmte-energie. Dit betekent dat het gebied van de haarwortels precies kan worden aangepakt.

Voorbereiding & follow-up voor uw afspraak voor permanent ontharen

Om ervoor te zorgen dat je permanente ontharingsbehandeling een succes wordt, hebben we een paar tips voor je:

Voor de afspraak

• Het te behandelen huidgebied moet kort voor de behandeling geschoren zijn. Is je behandeling in de ochtend? Scheer je zelf dan pas die ochtend. Is je behandeling in de (late) avond? Bekijk dan of je thuis nog kunt scheren voor de behandeling. Als alternatief voor scheren kun je ook een ontharingscrème gebruiken.

• Een week voor de behandeling moet je intensieve UV-straling (zon of zonnebank) vermijden.

• We raden je aan om op de dag van de behandeling een losse katoenen onderbroek te dragen, zodat de huid niet onnodig wordt belast.

• Over het algemeen kan alleen een volledig gezonde huid worden behandeld. Zodra deze tekenen van verwonding of iets dergelijks vertoont, is behandeling op dit deel van het lichaam niet mogelijk.

• Je mag je haar 4 weken voor je volgende afspraak niet waxen, harsen, sugaren of epileren. Er moet namelijk een haarwortel zijn die behandeld kan worden.

Na de afspraak

• Ook na de behandeling moet je UV-straling absoluut vermijden en je huid laten rusten. Je moet je huid beschermen met kleding of zonnebescherming.

• Vermijd alles wat je huid direct na de behandeling zou kunnen belasten: zoals bijvoorbeeld sauna of intensief sporten.

• We raden je aan om veel te drinken na de behandeling en regelmatig vocht inbrengende crème of lotion aan te brengen op de behandelde zones. Een gehydrateerde huid garandeert optimale resultaten.

• Regelmatig scrubben wordt aanbevolen om je huid te verzorgen, je huid optimaal voor te bereiden op je volgende behandeling en ingegroeide haartjes door het scheren te voorkomen.

• Indien mogelijk raden we je aan om je haar op de behandelde plekken te laten groeien om te zien of het uitvalt, minder wordt en langzamer groeit. Vertel jouw Angel altijd over veranderingen die je opmerkt bij je volgende afspraak voor je behandeling. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter we je haar kunnen beoordelen en behandelen.

Definitieve ontharing Brazilian & Bikini

Je kunt ook kiezen voor verschillende gebieden en vormen voor permanente ontharing.

Full Brazilian: Bij deze methode blijft er geen enkele haar achter. We verwijderen al het haar in de bikinilijn, inclusief de schaamlippen en billen indien gewenst. Natuurlijk kun je ook een klein strookje haar op de venusheuvel laten staan.

Brazilian strip: Hier blijft een lange strook haar achter. Je kunt zelf de lengte en breedte van de haarstrook bepalen.

Brazilian Triangle: Hier blijft een driehoekige strook haar achter op de venusheuvel. De breedte en hoogte van de driehoek kun je zelf bepalen.

G-String: De G-string, ook bekend als ‘hoge bikinilijn’, is de beste keuze als je een string wilt dragen, want hij houdt een beetje haar in de schaamstreek.

Bikini: Hierbij wordt al het haar dat uit het bikinibroekje steekt verwijderd. Dit is meestal een strook van een paar centimeter.

Permanente ontharing benen

Zachte en mooie benen: Gladde benen met permanente ontharing – geen enkel probleem. Of het nu gaat om onderbenen, dijen of het hele been, wij voldoen aan al je wensen.

Hele Benen: Hier verwijderen we al het haar vanaf de tenen tot een handbreedte tot aan de lies. De klassieke bikinilijn is hier niet inbegrepen.

Bovenbeen: Deze permanente ontharingsbehandeling verwijdert al het haar op de dij, inclusief de knie. De klassieke bikinilijn valt hier niet onder.

Onderbenen: Voor de eerste zonnestralen en iets langere rokken wordt al het haar van de tenen tot en met de knieën verwijderd.

Andere behandelingszones

Permanente ontharingsbehandeling perfect voor alle zones. Nooit meer scheren en die akelige stoppels of iedere 4-6 weken waxen.

Oksels: Langer haarvrij loont hier echt de moeite. Het haar in de oksels wordt verwijderd.

Billen: Bij deze behandeling worden de billen en, indien gewenst, de bilplooi onthaard.

Rug & schouders: Op de onderrug wordt het gebied van het uiteinde van de schouderbladen tot de bovenkant van de billen onthaard. Op de schouders gaan we tot aan de wortel van het haar op de schouderbladen en bovenarmen, tot aan het uiteinde van een T-shirt mouw. Natuurlijk kunnen we ook de hele rug ontharen.

Buik & borst: Voor de buik wordt het haar verwijderd vanaf de lies tot bijna aan de borst. Bij de behandeling van de borsten worden deze en de basis van de nek gladder dan ooit.

Armen: Voor de armen wordt alles van boven naar beneden gladgestreken – inclusief vingers en schouders. Bij de behandeling van de onderarmen wordt het haar verwijderd van het gebied van de vingers tot de ellenboog.

Gezicht & bovenlip: Voor het gezicht behandelen we een gewenst deel van het gezicht, zoals de wang of kin. Als er meerdere gebieden zijn, worden de behandelingskosten bij elkaar opgeteld. Bij de behandeling van de bovenlip worden de storende haartjes boven de lip in het mondgebied verwijderd.

Definitieve ontharing thuis

Net als bij laserbehandeling worden bij IPL (Intense Pulsed Light) ontharen ook lichtpulsen naar de haarwortel gestuurd, waar ze worden omgezet in warmte, waardoor de haarwortel afsterft en het haar uitvalt. Het grootste verschil tussen de twee methoden van permanente ontharing zit echter in het type licht dat wordt gebruikt: IPL gebruikt intens gepulseerd licht, dat het haar over een groot gebied blootstelt aan een breed spectrum van stralen van verschillende golflengten. Het gepulseerde licht wordt geabsorbeerd door de melanine en naar de haarwortel geleid, die daardoor opwarmt. In de meeste gevallen valt het haar echter niet onmiddellijk uit, maar wordt het pas na ongeveer één tot twee weken door het lichaam uitgescheiden.

Sinds enige tijd zijn er ook IPL-apparaten te koop voor zelfbehandeling. Veel gebruikers klagen echter dat de haren ondanks regelmatig en correct gebruik niet volledig verdwijnen. Dit komt simpelweg doordat de IPL-thuisapparaten met een aanzienlijk lagere lichtintensiteit werken om brandwonden te voorkomen.

Veel gestelde vragen over permanent ontharen

Hoe lang moet ik uit de zon blijven na permanente ontharing?2024-03-05T18:55:27+00:00

Je moet intensieve blootstelling aan de zon of zonnebank vermijden tot 1 week voor en na de behandeling. Als je toch in de zon moet, raden we je aan je huid te bedekken met kleding en zonnebescherming met minstens SPF 50 aan te brengen.

Kan permanente ontharing worden uitgevoerd met een tatoeage?2024-03-05T18:55:15+00:00

Het getatoeëerde deel van de huid kan niet worden behandeld tijdens permanente ontharing. Deze gebieden worden door ons bedekt en weggelaten tijdens de behandeling.

Wanneer valt het haar uit tijdens permanente ontharing?2024-03-05T18:54:58+00:00

De eerste resultaten kunnen al merkbaar zijn vanaf de 1e sessie. Haar groeit in cycli. Ongeveer 10% van het haar dat op dit moment zichtbaar is en groeit, bevindt zich in de anagene fase, die we met succes kunnen behandelen tijdens de sessie. Na de behandeling zitten deze haren nog steeds in de huid. Ze vallen na ongeveer 1-3 weken uit (afhankelijk van het lichaamsgebied). De eerste resultaten zijn dan zichtbaar.

Hoe lang duurt een permanente ontharingsbehandeling?2024-03-05T18:54:45+00:00

De haren bevinden zich tijdens een behandeling in verschillende groeicycli. Tijdens een behandeling kan de lichtpuls of een ander type laser alleen die haarwortels vernietigen die zich in de anagene fase (groeifase) bevinden. Voor elke behandeling is dit ongeveer 10 – 15% van de haren.

De haren die zich tijdens de behandeling in de rustfase bevinden, zullen met tussenpozen van ongeveer 4 – 12 weken terugroeien. Tijdens de volgende behandeling worden de nieuwe haren die zich op dat moment in de groeifase bevinden verwijderd. Bij elke volgende behandeling neemt de lichaamsbeharing in het betreffende gebied gestaag af.

Hoe lang houdt permanent ontharen het haar uit?2024-03-05T18:54:28+00:00

Normaal gesproken zorgt permanent ontharen ervoor dat je voor langere tijd verlost bent van ongewenste haren, omdat de haarwortels permanent beschadigd zijn. Als er toch haren terugroeien, zijn het er meestal minder en veel lichter en dunner. Daarom raden we na een succesvol afgeronde behandelingscyclus een zogenaamde onderhoudsbehandeling aan van één extra sessie na één jaar.

Kan licht gekleurd haar behandeld worden tijdens permanente ontharing?2024-03-05T18:54:11+00:00

Alle huid- en haartypes kunnen worden behandeld met de medische apparaten die we gebruiken. Zelfs een gebruinde huid en blond haar kunnen worden behandeld. Alleen wit of grijs haar kan niet worden behandeld. Mensen met donker haar en een lichte huid hebben de beste resultaten; alleen grijs haar of haar met een zeer lichtblonde tint kunnen beperkte resultaten verwachten van het ontharen. Tijdens het consult voor de eerste behandeling moet het huidtype van de klant worden bepaald en bespreekt jouw Angel de mogelijke resultaten onder de huidige omstandigheden.

Wanneer kan een permanente ontharingsbehandeling niet worden uitgevoerd?2024-03-05T18:53:57+00:00

Er zijn indicaties waar wij geen ervaring mee hebben en waarbij het niet mogelijk is om een definitief oordeel te vellen of een permanente ontharingsbehandeling kan worden uitgevoerd. We raden je daarom sterk aan om voor de behandeling je arts te raadplegen als je twijfelt over je huid of haar.

Als de volgende contra-indicaties aanwezig zijn, is behandeling niet mogelijk:

• Diabetes
• Psoriasis (acuut in het behandelgebied)
• Neurodermitis (acuut in het behandelde gebied)
• Open huidplekken (acuut in het behandelgebied)
• Eczeem, huidontsteking (acuut in het behandelgebied)
• Donkere moedervlekken (“ABCDE-regel”) (deze gebieden worden bedekt en weggelaten tijdens de behandeling).
• Tatoeages (deze gebieden worden bedekt en weggelaten tijdens de behandeling)
• Huidtumoren
• Huidkanker (behandeling is ook niet mogelijk als de huidkanker al genezen is).
• Preparaten die de gevoeligheid van de huid voor licht verhogen (bijv. sint-janskruid of malariaprofylaxe)
• vitiligo
• epilepsie
• Kanker (niet-genezen kanker van welke soort dan ook)
• (Je moet minstens 5 jaar kankervrij zijn).
• Zwangerschap en borstvoeding
• HIV/AIDS

Is permanent ontharen schadelijk?2024-03-05T18:53:24+00:00

Definitieve ontharing is niet schadelijk of gevaarlijk voor het lichaam. De lichtpulsen dringen slechts 2-6 mm diep in de huid. Daarom is er geen risico voor inwendige organen en dergelijke. Geen enkele cosmetische procedure is gegarandeerd vrij van bepaalde bijwerkingen. In zeldzame gevallen kan de gevoelige huid bijvoorbeeld huidirritatie ervaren, maar dit verdwijnt meestal na een paar dagen. Als je je echter aan alle bovenstaande maatregelen houdt en luistert naar het advies van jouw getrainde Angel, zijn er geen risico’s te verwachten.

Hoe werkt het?2024-03-05T18:53:04+00:00

Een permanente ontharingsbehandeling met IPL -technologie vernietigt de haarfollikel. De flitslamp genereert korte, intense gepulseerde lichtenergie die wordt uitgezonden naar het behandelgebied. De lichtenergie wordt geabsorbeerd door het donkere pigment (melanine) in de haarlijn, omgezet in warmte en via de haarlijn overgedragen naar de haarwortel. Er treedt dan een thermische reactie op in het haarzakje (d.w.z. in de haarwortel), waarbij de haarwortel permanent wordt dichtgeschroeid en geen nieuw haar meer kan produceren.

Hoe lang duurt een sessie definitief ontharen?2024-03-05T11:58:37+00:00

De duur van de behandeling hangt af van het behandelgebied. Een behandeling in het gezicht duurt ongeveer 10 minuten, oksel ontharen duurt ongeveer 15 minuten. Een behandeling op beide benen of een volledige mannen rug kan tot 40 minuten duren

Ga naar de bovenkant