Oksels waxen: zelf of laten doen?

Okselhaar is heel normaal, iedereen heeft het. Dat betekent natuurlijk niet dat iedereen blij is met zijn of haar okselhaar. Sterker: er zijn weinig liefhebbers van een ‘pakje shag’ onder de oksel. Vooral vrouwen zijn niet gecharmeerd van hun okselhaar en bewegen hemel en aarde om de haren onder hun oksels te verwijderen. Het resultaat van deze klus is vaak kort en gaat gepaard met stoppels, jeuk, uitslag en rode bultjes. Herken je dit en ben je het ontharen of scheren van je oksels helemaal zat? Laat je oksels vanaf vandaag waxen door een professional!

Prijs: 24,95

Delete Deal: €21,45

Je okselhaar zelf of laten waxen?

Chapeau, je hebt ervoor gekozen om je oksels te waxen! Nu sta je voor de keuze om het waxen van de oksels zelf te doen of het waxen van je oksels te laten doen door een professional. Als je zelf je oksels wilt waxen, kun je voordelige waxstrips en andere benodigdheden kopen bij de drogist of online. Zelf de oksels harsen is dus goedkoop ontharen in je eigen veilige omgeving.

Maar is het zelf waxen van je oksel de beste optie? Waarschijnlijk niet! Als het gaat over het zelf waxen van je oksels kan er namelijk van alles misgaan, zeker wanneer je onvoldoende ervaring hebt. Je oksels kunnen gaan bloeden, aanvoelen als een brandwond en er kunnen nare infecties ontstaan. Laat je je oksels door een professional waxen, dan is de kans op dit soort ongemakken nihil.

Waarom je oksels laten harsen met een waxbehandeling

Zelf je oksels harsen mag dan een goedkope optie zijn, helemaal veilig is het niet. Laat je daarentegen je oksels waxen door iemand die er verstand van heeft, dan is het een betrouwbare, effectieve en snelle manier om van ongewenst okselhaar af te komen. Vooral wanneer je het waxen van je oksels aan de Wax Angels van Delete overlaat.

De Wax Angels die bij ons werken zijn allemaal met vlag en wimpel geslaagd aan de ‘Delete Academy’, een interne opleiding waar ze álle fijne kneepjes van het vak geleerd hebben. Bovendien worden bij Delete je oksels gewaxt met een speciale, uiterst huidvriendelijke Delete wax én zorgen onze Wax Angels ervoor dat de waxbehandeling zo comfortabel mogelijk verloopt.

Is een oksel waxen pijnlijk?

Het waxen van een oksel klinkt vrij pijnlijk. En eerlijk is eerlijk: het waxen van je oksels is niet geheel pijnloos. Hoe het waxen van je oksels precies voelt hangt af van je pijngrens, de lengte van je haartjes en de toegepaste techniek. De eerste oksel wax in je leven is sowieso het pijnlijkst, daarna wordt de pijn bij elke behandeling minder.

Indien je de pijn van oksels waxen wilt minimaliseren, loont het om te kiezen voor een oksel wax in een professionele salon. Onze ervaring leert dat klanten met een hoge pijngrens al tijdens de eerste keer oksel waxen in een Delete salon er bijna niets van voelen!

Hoe lang blijft okselhaar weg na een wax beurt?

Een van de grote voordelen van een oksel wax is dat de haartjes tot wel 6 weken wegblijven: ze worden namelijk met haarwortel en al uit je huid getrokken. Wanneer je zelf je oksels gaat harsen of voor de eerste keer je oksels laat waxen is dit aanzienlijk korter. De juiste waxtechniek, waxproducten en frequentie van je behandelingen bepalen uiteindelijk hoe lang je okselhaar weg blijft.

Hoe dan ook, in alle gevallen blijft okselhaar na een oksel wax langer weg dan na een scheerbeurt. Na het laten waxen van je oksels bij Delete kun je al na de eerste oksel wax rekenen op 3 weken lang haarvrije oksels. En hoe vaker je je oksels laat waxen door onze Wax Angels, hoe langer het duurt voordat je okselhaar terug groeit. Hoe fijn klinkt dat?

Is je bovenlip harsen pijnlijk?

We moeten eerlijk zijn: het harsen van je bovenlip kan pijnlijk zijn, zeker wanneer je een gevoelige huid hebt of zelf aan de slag gaat met waxen. Heb je angst voor de pijn van het waxen van je bovenlip? Laat de klus dan over aan onze Wax Angels! Bij Delete beschikken we over de juiste skills, de beste wax en weten we je indien nodig gerust te stellen.

90% van onze klanten geven na de behandeling aan dat ze de pijn bij het waxen van hun bovenlip als zeer minimaal hebben ervaren.

De prijs om je oksels te laten waxen

Nu je bekend met de voordelen van het waxen van je oksels ben je vast benieuwd naar de prijs van een oksel wax? De kosten om je oksels te laten waxen bij Delete vallen uiteraard hoger uit wanneer je zelf je oksels gaat waxen. Daarentegen moet je niet vergeten dat je nooit meer scheermesjes, waxspullen of andere ontharingsproducten hoeft te kopen als je je oksels laat waxen bij Delete.

En nog belangrijker: als je je oksels laat waxen door onze Wax Angels weet je zeker dat de behandeling goed, veilig en hygiënisch gebeurt. Dat is elke cent waard!

Prijs: 24,95

Delete Deal: €21,45

Laat je oksels waxen bij Delete Waxing

Ben jij helemaal klaar met je okselhaar en het scheren van je oksels en zoek je een ontharingsmethode die écht werkt? Het laten waxen van je oksels bij Delete is de snelste, veiligste en meest effectieve manier om van ongewenst haar af te komen. Na een bezoek aan onze salons geniet je minimaal 3 weken van een gladde, zijdezachte huid zonder stoppels, rode bultjes en ander ongemak.

Maak vandaag nog een afspraak voor een oksel wax in een van de 18 Delete salons en maak kennis met de beste waxbehandelingen van Nederland!

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.