Laat je waxen bij onze wax salon in Nieuwegein

Waxbehandelingen in Nieuwegein

Welkom bij Delete Professionals in Waxing: dé plek waar je moet zijn om je te laten waxen in Nieuwegein! Onze Wax Angels zijn gespecialiseerd in Brazilian waxen in Nieuwegein, maar natuurlijk waxen ze ook de rest van je lichaam.

De beste Brazilian wax in Nieuwegein

Niets is zo fijn als het hebben van een zachte en gladde schaamstreek. Eerst zien, dan geloven? Maak dan snel een afspraak voor een Brazilian waxbehandeling bij Delete! Bij ons werken de beste wax specialisten van Nederland en ze staan klaar om jou te waxen in Nieuwegein. Delete Professionals in Waxing biedt zelfs de beste Brazilian Wax behandeling van Nederland! Durf jij het aan om je intieme zone te laten waxen in Nieuwegein bij Delete? Dan verlossen je van alle ongewenste haartjes en kun je 3 tot 6 weken zorgeloos genieten. Zonder jeuk, harde stoppels, irritatie en andere ongemakken die je krijgt na het scheren van je schaamstreek. Niet scheren dus, je intieme zone, maar een behandeling boeken bij Delete! Onze waxsalon in Nieuwegein delen we Cosmo Hairstyling en vind je aan Stadsplein 5.

Ook mannen welkom om te waxen in Nieuwegein

Je schaamstreek laten waxen in Nieuwegein bij Delete is het beste wat je kunt doen. Voor vrouwen, maar ook zeker voor mannen geldt namelijk dat het niet scheren van de intieme zone het leven, mooier en leuker makkelijker maakt. Daarom zijn onze Wax Angels op de Delete Academy getraind om echt iedereen te behandelen. Ze waxen in Nieuwegein dagelijks de intieme zone van vrouwen én mannen. De Boyzilian Wax, de Brazilian Wax voor mannen, is hierdoor een populaire ontharingsmethode aan het worden. En natuurlijk zijn mannen ook bij Delete welkom om de rest van hun lichaam te laten waxen in Nieuwegein!

Waxen in Nieuwegein met de Delete Deal

Er zitten zo enorm veel voordelen aan Brazilian waxen in Nieuwegein! Een Brazilian wax behandeling bij Delete is snel, comfortabel en ook heel voordelig. Zeker wanneer je gebruikt maakt van ons speciale aanbod. Met de Delete deal krijg je op elke Brazilian wax behandeling namelijk een flinke korting, en je mag zo vaak langskomen als je wilt. Als member van Delete bespaar je hierdoor gemiddeld €140,- euro per jaar! En wil je je benen of je wenkbrauwen laten waxen in Nieuwegein? Op alle andere wax behandelingen ontvang je standaard korting. En als je kiest voor de Delete Deal en je laat waxen in Nieuwegein, hoef je ook nooit meer dure scheerspullen zoals scheermesjes, scheercreme en scheergel te kopen. Win win win!

De top 5 wax behandelingen in Nieuwegein

Delete heeft waxen in Nieuwegein op de kaart gezet! Onze behandelingen zijn enorm populair bij mannen en vrouwen. Heb jij nog geen kennis gemaakt met de beste ontharingsmethode ter wereld? Maak dan nu een afspraak om je te laten waxen in Nieuwegein! In onze salon in Nieuwegein zijn deze 5 behandelingen enorm populair:

  1. Brazilian Wax
  2. Bikini Wax
  3. Benen Wax
  4. Boyzilian Wax
  5. Rug Wax

Alles voor vóór en na het waxen in Nieuwegein

Na het waxen in Nieuwegein wil je natuurlijk zo lang mogelijk genieten van het resultaat van je behandeling. Daarom heeft Delete producten ontwikkeld waarmee je je huid kunt voorbereiden op waxen in Nieuwegein, en producten die je huid verzorgen na waxen in Nieuwegein. Van ingegroeide haartjes verwijderen en voorkomen met de Smooth Touch tot scrubben voor het waxen met de Soul Scrub, we hebben het allemaal! Het volledige assortiment pre- and aftercare producten kun je kopen na het waxen in Nieuwegein of online bestellen in de Delete shop. En heb je vragen over de huidverzorgingsproducten van Delete? Onze Wax Angels vertellen je graag alles over de lijn pre- and aftercare!

Delete Professionals in Waxing

Het kan niet missen: Delete Professionals in Waxing is de beste salon om je te laten waxen in Nieuwegein. Je behaarde huid waxen bij Delete is nergens anders zo snel, comfortabel, duurzaam en voordelig. Onze Wax Angels behoren tot de beste waxspecialisten van Nederland en weten precies hoe ze de behandeling zo pijnloos mogelijk kunnen laten verlopen. Het geheim? De speciale opleiding op de Delete Academy én de enige echte Delete wax. Alle Wax Angels die werken bij Delete zijn gespecialiseerd in het waxen van je lichaam en het ontharen van onderen, de Brazilian wax. Hoofdhaar ontharen laten we liever over aan de kappers van Cosmo Hairstyling. Uniek aan Delete in Nieuwegein is dat je een waxbehandeling kunt combineren met een nieuw kapsel! Van je wenkbrauwen waxen tot het waxen van je intieme zone, en van je haar laten knippen tot je haar laten verven: op Stadsplein 5 in Nieuwegein kan het allemaal.

Boek eenvoudig jouw waxbehandeling in Nieuwegein

3 tot 6 weken genieten van een huid zonder ongewenste haargroei is heel dichtbij! Je hoeft alleen nog maar een afspraak te maken voor the best Brazilian wax in town of jouw favoriete behandeling. Waxen in Nieuwegein kan 6 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Boek daarom nu bij Delete Nieuwegein. Dan zien we je snel!

Nieuwegein

Stadsplein 5
3431 LZ
Nieuwegein
+31(0)88 224 22 33
nieuwegein@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Maandag

09:00-19:00

Dinsdag

09:00-19:00

Woensdag

09:00-19:00

Donderdag

09:00-21:00

Vrijdag

09:00-19:00

Zaterdag

09:00-17:00

Zondag

Gesloten