Laat je waxen bij onze wax salon in Den Bosch

Waxbehandelingen in Den Bosch

In Den Bosch is Delete Professionals in Waxing hét adres om je te laten waxen! De Brazilian Wax is onze specialiteit, maar natuurlijk waxen onze Wax Angels ook de rest van je lichaam.

Delete Professionals in Waxing

Welkom bij Delete Professionals in Waxing! Wij zijn degene die Brazilian waxen in Den Bosch en de rest van Nederland op de kaart hebben gezet. We maken inmiddels al jaren naam en faam met onze behandelingen, waarvan de Brazilian wax ons specialisme is. En of het nu gaat om het waxen van je schaamstreek, het waxen van je wenkbrauwen of het waxen van je benen; waxen verloopt nergens zo comfortabel als bij ons. We gebruiken onze eigen hoogwaardige Delete wax en onze Wax Angels weten als de beste hoe ze een Brazilian wax of het waxen van andere lichaamsdelen zo pijnloos kunnen laten verlopen.

De beste Brazilian wax in Den Bosch!

Niet scheren hoor, je schaamstreek! Er staat een heel team van Wax Angels voor je klaar om je intieme zone te waxen in Den Bosch in de Kruisstraat. Woon jij in de buurt van Den Bosch en wil je 3 tot 6 weken profiteren van een zachte, gladde schaamstreek? Een afspraak voor een Brazilian wax in onze salon in Den Bosch maak je eenvoudig op onze website, de betaling in salon volgt later. En vanzelfsprekend kun je bij Delete Professionals in Waxing in Den Bosch ook de rest van je lichaam laten waxen. Vaarwel scheren en scheerirritatie, vaarwel harig lichaam! En om alles uit het waxen en Brazilian Waxing te kunnen halen, heeft Delete een eigen lijn met pre- and aftercare producten. Waxen in Den Bosch? Dat doe je dus bij Delete!

Waxen in Den Bosch

Er is een grote kans dat je benieuwd bent naar waar je moet zijn voor de beste Brazilian wax behandeling van Den Bosch. Je schaamstreek scheren levert namelijk alleen maar problemen zoals rode bultjes en harde stoppels op. Bovendien is je bikinilijn scheren echt niet meer van deze tijd. Gelukkig heb je de keuze om je te laten waxen in Den Bosch bij Delete! Waxen in Den Bosch bij Delete is een makkelijke, snelle weg naar een lichaam zonder ongewenst lichaamshaar. Onze Wax Angels, professionals die de Delete Academy in Amsterdam succesvol hebben afgerond, doen al het werk voor je. Jij hoeft enkel een afspraak te maken voor de beste Brazilian wax behandeling van Den Bosch. En ook het ontharen van je benen, je armen, je rug en de rest van je lichaam doen onze Wax Angels voor je!

Waxen in Den Bosch, ook voor mannen

Het is logisch dat behalve vrouwen, ook mannen wekenlang verlost willen zijn van haartjes op de intieme delen van hun lichaam. Steeds meer mannen beseffen hoe comfortabel waxen in Den Bosch bij Delete is, want De Boyzilian Wax (de Brazilian wax voor mannen) is de meest geboekte behandeling door mannen in onze salon in Den Bosch. Voor onze Wax Angels is dat geen enkel probleem; Delete is specialist op het gebied van Brazilian waxen van vrouwen én mannen. Maar onze wax specialisten waxen in Den Bosch ook met liefde de rest van het lichaam van mannen. Zo kunnen mannen bij Delete bijvoorbeeld ook hun borst, rug of benen laten waxen. Ideaal!

Waxen in Den Bosch is voordelig

Heb je de smaak van het waxen in Den Bosch te pakken en ben je van plan om je regelmatig te laten waxen bij Delete? Overweeg dan onze speciale ledendeal waarmee je al snel €140,- euro per jaar bespaart! Met onze Delete Deal krijg je namelijk een flinke korting op elke Brazilian wax of andere wax behandeling die je bij ons boekt. En je mag zo vaak komen waxen in Den Bosch en de rest van Nederland als je wilt! We maken met de Delete Deal waxen in Den Bosch en waxen in Nederland land dus zo goedkoop mogelijk voor je! En denk eens aan al het geld dat je bespaart als je nooit meer dure scheespullen zoals scheermesjes, scheergel en scheercrème hoeft te kopen.

In Den Bosch pre-and aftercare producten kopen

Ben je fan van waxen en wil je alles uit je waxbehandeling bij Delete halen? Delete heeft zelf een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld die je daar zeker bij helpen. Zo is er bijvoorbeeld een verkoelende, hydraterende Angel Lotion die je huid helpt te herstellen na het waxen in Den Bosch. Maar er is meer! Met de Soul Scrub kun je je huid voorbereiden op een behandeling, en met de Smooth Touch voorkom je ingroeiende haartjes. Onze Wax Angels laten je graag het hele assortiment pre- and aftercare producten zien wanneer je komt waxen in Den Bosch. En heb je vragen over een van onze producten? Vraag het gerust aan onze Wax Angels; zij weten echt alles over de verzorgingsproducten van Delete.

De top 5 waxbehandelingen in Den Bosch

Delete heeft waxen en Brazilian waxen in Den Bosch razend populair gemaakt! Waxen van je lichaam of losse lichaamsdelen in Den Bosch kan bij ons 7 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Laat je inspireren door onze andere klanten en boek bijvoorbeeld een Brazilian wax. In Den Bosch worden deze 5 behandelingen het vaakst geboekt:

  1. Brazilian Wax
  2. Bikini Wax
  3. Benen Wax
  4. Boyzilian Wax
  5. Rug Wax

Boek eenvoudig jouw waxbehandeling in Den Bosch

Ben jij klaar om je te laten waxen in Den Bosch? Onze Wax Angels kunnen niet wachten om je te zien in de salon! Maak nu een afspraak om je te laten waxen in Den Bosch en maak kennis met the best Brazilian wax in town of een van onze andere behandelingen.

Den Bosch

Kruisstraat 39
5211 DT
Den Bosch
+31(0)88 224 22 73
denbosch@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Maandag

10:00-21:00

Dinsdag

10:00-21:00

Woensdag

10:00-21:00

Donderdag

10:00-21:00

Vrijdag

10:00-21:00

Zaterdag

10:00-18:00

Zondag

10:00-18:00