Je beenhaar laten waxen?

Gooi die scheermesjes maar weg!

Helemaal genoeg van het scheren van jouw benen? Eindeloos in de weer geweest met scheermesjes en wil je nu voor eens en voor altijd een goede én comfortabele oplossing? Laat je benen een keer waxen! Na de eerste keer (die niet geheel pijnloos is, maar wel reuze mee gaat vallen) worden de haartjes dunner en gaat het de volgende keer sneller én wordt het minder pijnlijk. De haartjes komen lichter en zachter terug. Haarvrij van enkels tot boven de knieën en dit tot maar liefst 3 tot 6 weken lang: klinkt dit jou als muziek in de oren? Boek dan nu een behandeling. Onze Wax Angels behandelen snel en professioneel en voor je het weet sta je zonder gedoe én met gladde benen weer buiten.

Leg Deal, Onder- en bovenbenen
Prijs: 59,95

Delete Deal: €43,95

Waarom beenhaar harsen met een waxbehandeling?

Het scheren van je benen is altijd een hele klus. Met name voor vrouwen of mannen die bijvoorbeeld graag wielrennen zijn de benen het liefst altijd haarvrij. Maar je blijft bezig, want die haren komen na het scheren snel en sterk terug! Daarom is het waxen van de benen een bijzonder goede methode voor ontharing. Onze wax behandeling is namelijk efficiënt, snel, én laat je huid veel mooier, egaler en gladder achter dan dat je met scheren kunt bereiken!

Delete’s exclusieve comfortabele wax

Er zijn over het algemeen twee factoren die mensen soms wat doen twijfelen aan het boeken van een wax voor je benen. De eerste is pijn, en de tweede is verlegenheid. Maar voor beiden factoren heb je bij Delete niets te vrezen. De wax die wij gebruiken in combinatie met de professionaliteit van onze service maakt de wax behandeling vele malen minder gevoelig dan mensen veelal verwachten. Wij horen dan ook vaak ‘Dat viel best mee!’ na een eerste behandeling.

Ten tweede word je behandeld door de allerbesten in het vak: onze Wax Angels. Dit zijn professioneel opgeleide dames die zeer ervaren zijn in het waxen, maar ook begrijpen dat de behandeling mensen wat in de verlegenheid kan brengen. Geen zorgen, zij stellen je op je gemak, en voeren de wax behandeling efficiënt en kundig uit. De Wax Angels zien dagelijks allerlei soorten lichamen – zowel van mannen als van vrouwen – en zijn echt wel wat gewend. Maak het je dus gemakkelijk, en voor je het weet sta je alweer met gladde benen buiten!

Trouwens….ozne benen wax is ook zeer geschikt voor sporters en atleten die gebaat zijn bij een haarvrije benen. Denk aan wielrenners, hardlopers en bijvoorbeeld roeiers.

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.