Laat je waxen bij onze wax salon in Laren

Waxbehandeling in Laren

Woon je in het Gooi of ben je op zoek naar een plek om je te laten waxen in Laren? Gevonden! Delete Professionals in Waxing waxt je hele lichaam, met als specialiteit je intieme zone.

De beste Brazilian wax in Laren

Wil jij een zachte, gladde schaamstreek zonder harde stoppels, jeuk, irritatie en andere ongemakken? Dan moet je echt een afspraak maken om je te laten waxen in Laren op Klaaskampen 16. Niet scheren dus, je intieme zone, maar overstappen op waxen. Onze Wax Angels zijn de beste waxspecialisten van het Gooi en Delete Professionals in Waxing biedt de beste Brazilian Wax behandeling van Nederland! Kies jij ervoor om je intieme zone te laten waxen in Laren bij Delete? Dan kun je maar liefst 3 tot 6 weken lang genieten van een volledig haarvrije bikinilijn. En daar kun je mee gezien worden.

Delete Professionals in Waxing

Het moge duidelijk zijn: Delete Professionals in Waxing is de beste plek om je te laten Brazilian waxen in Laren! Maar onze Wax Angels waxen in Laren veel meer dan alleen de intieme zone. Ook het ontharen van je benen, je armen, je rug en de rest van je lichaam doen wij voor je. En we beloven dat waxen in Laren nergens zo comfortabel verloopt als bij ons. Op de Delete Academy, ons eigen opleidingsinstituut, hebben onze Wax Angels namelijk geleerd hoe ze jouw behandeling zo pijnloos mogelijk kunnen laten verlopen. We maken gebruik van de allerbeste wax en hebben bovendien een eigen lijn pre- and aftercare producten ontwikkeld om je huid optimaal te verzorgen.

Pre- and aftercare producten kopen in Laren

Wil je echt alles halen uit Brazilian waxen in Laren? Vergeet dan niet om je huid te verzorgen met de speciale verzorgingslijn pre- and aftercare producten van Delete. De Delete Professionals in Waxing pre- and aftercare producten zijn verkrijgbaar in onze online shop, maar de producten kopen na het waxen in Laren kan natuurlijk ook. Spijt zul je er niet van krijgen! De heerlijke Soul Scrub, verkoelende Silk Breeze en – ons wondermiddel – de Smooth Touch zijn dan ook onmisbaar wanneer je zo lang mogelijk van het gladde, zachte resultaat van je waxbehandeling wilt genieten. En heb je vragen, bijvoorbeeld hoe je ingegroeide haren na het waxen kunt voorkomen? Onze Wax Angels in Laren vertellen je graag alles over waxen in combinatie met de huidverzorgingslijn van Delete.

Mannen waxen in Laren

Steeds meer mannen ontdekken dat het niet scheren hun schaamstreek het beste is wat ze kunnen doen. Gelukkig kan iedereen bij Delete Professionals in Waxing terecht voor de beste (Brazilian) wax van Laren. Met veel passie waxen in Laren onze Wax Angels de intieme zone van vrouwen én mannen. De mannelijke versie van de Brazilian wax, ook wel de Boyzilian wax genoemd, is dan ook een behandeling die steeds populairder wordt. En natuurlijk kunnen mannen bij Delete in Laren ook een afspraak maken om hun andere lichaamsdelen te laten waxen. Voor de mannen zijn waxbehandelingen voor de benen razend populair, maar ook de rug waxen, de borst waxen en de oksels waxen doen onze Wax Angels regelmatig. En wat doet Delete met bakkebaarden bij mannen? Juist, waxen.

Met de Delete Deal waxen in Laren

Aan Brazilian waxen bij Delete zitten veel voordelen! Een Brazilian wax bij Delete geeft garantie op een volledig onthaarde huid, biedt langdurig resultaat en is een mum van tijd gepiept. En wist je dat Brazilian waxen in Laren ook heel voordelig waxen is? Zeker als je bij Delete Professionals in Waxing gebruik maakt van ons speciale aanbod: de Delete Deal. Met deze speciale ledendeal krijg je op elke Brazilian wax behandeling een flinke korting en mag je zo vaak langskomen als je wilt. Hiermee bespaar je al gauw €140,- per jaar! Als member van Delete mag je natuurlijk zo vaak als je wilt komen Brazilian waxen in Laren of in onze andere waxsalons. En alsof dat niet genoeg reden is om vandaag nog te kiezen voor de Delete Deal, krijg je met deze deal ook nog eens standaard korting op alle andere behandelingen. Tel uit je winst! En vergeet niet dat je met de Delete Deal nooit meer scheermesjes, scheergel, scheercreme en andere dure ontharingsmiddelen hoeft te kopen.

De top 5 wax behandelingen in Laren

Met de opening van een Delete salon in het Gooi is (Brazilian) Waxen in Laren enorm populair geworden! Wil je ook kennismaken met de beste ontharingsmethode, maar twijfel je over de behandeling die je gaat boeken? Misschien kunnen onze andere klanten je inspireren! Bij Delete in Laren worden deze waxbehandelingen het meest geboekt door mannen en vrouwen:

  1. Brazilian Wax
  2. Benen Wax
  3. Rug Wax
  4. Bikini Wax
  5. Boyzilian Wax

Boek eenvoudig jouw waxbehandeling in Laren

Bij Delete in Laren kan iedereen terecht voor een waxbehandeling! Onze Wax Angels staan 7 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor je klaar voor the best Brazilian wax van het Gooi en onze andere behandelingen. Wanneer kom jij langs? Maak snel een afspraak om je te laten waxen in Laren!

Laren

Willemstraat 6
5611 HD
Eindhoven
+31(0)88 224 22 40
eindhoven@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Maandag

10:00-21:00

Dinsdag

10:00-21:00

Woensdag

10:00-21:00

Donderdag

10:00-21:00

Vrijdag

10:00-21:00

Zaterdag

10:00-18:00

Zondag

10:00-18:00