Armen Harsen: Zelf Doen of Laten Waxen?

Armhaar is heel normaal, iedereen heeft het. Bij sommigen zijn de haartjes op de armen nauwelijks zichtbaar zijn, bij anderen is het onmogelijk te missen. Met een beetje pech behoor je tot de laatste groep en ervaar je een grote last van het haar op je armen. Is het niet omdat armhaar als lelijk en mannelijk wordt gezien, dan wel omdat het niet gewenst is bij het beoefenen van bepaald beroepen.

Heb jij armhaar en wil je graag dat graag verwijderen? Blijf dan weg van het scheermes of de epilator, en kies er dan vandaag nog voor om je armen te waxen.

Prijs: 45,95

Delete Deal: €39,95

Je armhaar zelf waxen of laten waxen?

Wanneer je de keuze hebt gemaakt op je armhaar te waxen heb je grofweg twee keuzes: zelf doen of je armen waxen in een wax salon. De eerste optie is waarschijnlijk de goedkoopste. En hoewel het daarom erg verleidelijk klinkt om in je eigen badkamer aan de slag te gaan, is zelf verwijderen met wax geen goed plan.

Bij zelf waxen kan er namelijk van alles misgaan. Onvoldoende kennis, de verkeerde wax of een slechte voor- en nazorg van de huid kunnen leiden tot een onherstelbaar beschadigde huid. Gelukkig is je armen waxen in een professionele salon wél een succes. Zeker wanneer je het laat verwijderen bij Delete Waxing!

Waarom je armen harsen met een waxbehandeling

Armhaar verwijderen met behulp van wax is een fantastische methode. Na het waxen geniet je namelijk tot wel 6 weken van een gladde en zijdezachte huid. Daarnaast heb je geen last van ingegroeide haren, stoppels of haren die stugger teruggroeien. Ideaal! Als jij je armhaar wilt waxen en zeker wilt weten dat dit goed gebeurt, loont het om de klus over te laten aan de Wax Angels van Delete Waxing.

Onze Wax Angels zijn zeer ervaren en weten als geen ander van waxen een groot succes te maken.

Is het pijnlijk om je armen te waxen?

Bij armhaar waxen worden de haartjes in zijn geheel verwijderd, inclusief de haarwortel en het haarzakje. Je zult begrijpen dat helemaal pijnloos waxen niet bestaat. Hoe pijnlijk armhaar waxen exact is, hangt af van je pijngrens, de waxmethode en de producten die gebruikt worden.

Vrees je voor pijn tijdens waxen? De speciale Delete wax en de juiste technieken van onze Wax Angels ervoor dat armen waxen minder pijnlijk is dan je denkt! Het gros van onze klanten geeft achteraf aan dat de pijn van armhaar waxen enorm meevalt.

Hoe lang blijft armhaar weg na een waxbeurt?

Een groot voordeel van armhaar waxen is het langdurige gladde resultaat. Na het laten waxen van je armen in een Delete salon blijven je armen minstens 3 weken volledig haarvrij. Hoe fijn is dat? Dat is anders na het scheren of epileren van je armen, waarbij er vaak al na een dag stoppels zichtbaar zijn. Ook thuis harsen is waarschijnlijk minder effectief dan het laten waxen van je armen bij Delete Waxing.

Dus let op: Hoe lang armhaar wegblijft na een waxbeurt, is dus sterk afhankelijk van hoe het waxen gebeurt en wie de behandeling uitvoert.

De prijs om je armen te laten waxen?

Om direct duidelijkheid te scheppen: armen waxen is niet kosteloos. De goedkoopste optie is natuurlijk om het zelf te doen. Maar armhaar verwijderen zonder enige kennis en de juiste producten kan gevaarlijk zijn en levert mogelijk niet het gewenste resultaat op. Laat het daarom verwijderen bij Delete, dan betalen de kosten van de behandeling zich gegarandeerd terug. Vaarwel armhaar, hallo gladde huid. En dat tot wel 6 weken!

Prijs: 45,95

Delete Deal: €39,95

Laat je onder- en bovenarmen harsen bij Delete Waxing

Besluit je om je armen te waxen, dan geniet je wekenlang van een gladde huid en zul je geen last meer hebben van stoppels of ander ongemak. Maar, het moge duidelijk zijn: armhaar waxen kun je het best overlaten aan een professional van Delete Waxing.

Waar wacht je nog op? Boek vandaag nog een behandeling in een van onze 18 salons en laat je omverblazen door de waxbehandelingen van Delete!

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.