Je buikhaar laten waxen?

Zoek niet verder en boek vandaag nog jouw behandeling

Helemaal klaar met scheren? We begrijpen dat goed het weghalen van buikhaar soms echt een gedoe kan zijn. Laat daarom jouw buikhaar gewoon waxen. Geen gedoe, professioneel en snel. Ontspan, ga rustig liggen en laat onze professionele Wax Angels hun werk doen. Voor je het weet sta je zonder gedoe én met een gladde huid weer buiten. En het resultaat? Drie tot zes weken lang haarvrij. Fijn vooruitzicht toch?

Buik waxen
Prijs: 27,95

Delete Deal: €23,95

Gladde, zachte huid na het waxen van je buik!

Je buik is een fijne plek om haarvrij te hebben. Zeker in de zomer als je een kort shirtje aan hebt, of als je lekker op het strand wilt liggen. Maar van scheren krijg je steeds stoppels, en hou je lelijke plekjes over. Bovendien moet je je buik dan steeds weer bijhouden, en daar heb je eigenlijk helemaal geen zin in. Sluit je daarom aan bij Delete en join our wax revolution! Maak het jezelf gewoon lekker makkelijk en laat je waxen in één van onze professionele salons! De behandeling valt reuze mee, en is zo gedaan.

Waarom buikhaar harsen met een waxbehandeling?

De eerste keer waxen kan nog wat spannend zijn, maar de buik is een hele makkelijke plek om te laten waxen. Onze Wax Angels zijn bovendien speciaal opgeleid om de wax behandeling zo professioneel mogelijk uit te voeren, en dat kan je merken aan het prachtige resultaat. Voor je het weet is je buik haarvrij, en is de huid ook nog eens soepel, zacht en egaal! Daarbij komt nog meer goed nieuws, want je haren keren echt wekenlang niet meer terug. Nadat je het gemak en de voordelen van een Buik Wax behandeling hebt ervaren, wil je niet anders meer.

Laat je buik waxen in heel Nederland

Delete heeft wax salons in heel Nederland! Kijk welke salon het dichtst bij jou in de buurt ligt, en boek online een afspraak in. Delete doet trouwens niet alleen Buik Wax behandelingen voor vrouwen, maar ook voor mannen! Buikhaar kan namelijk soms wat overmatig aanwezig zijn bij mannen, en dan is het fijn om hier professioneel wat aan te laten doen. Je bent heus niet de eerste, vele andere mannen waren je voor! Zien je we je terug bij één van onze salons? Tot snel!

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.