Alles over een Full Brazilian Wax Behandeling

Langdurig een haarvrije schaamstreek zonder te scheren, epileren, harsen, laseren of gebruik te maken van ontharingscrème. Het klinkt als een droom, maar het is écht mogelijk. Vandaag laten we je kennis maken met de wondere wereld van Brazilian waxing. Wij vertellen je alles wat je moet en wilt weten over onze specialiteit!

Prijs: 57,95

Brazilian Deal: €41,95

Wat is een Full Brazilian wax?

Denk je dat een Brazilian wax iets voor jou is en heb je plannen om je schaamstreek te waxen? Dan kun je het ongewenste haar zelf waxen of laten waxen. Eén ding is zeker: van deze twee opties is je schaamstreek laten waxen de beste keuze. Want hoewel zelf waxen in je eigen omgeving aantrekkelijk klinkt, zijn daar allerlei risico’s aan verbonden.

Zonder ervaring met het uitvoeren van een Brazilian wax, liggen brandwonden, huidirritaties, bloedingen en gevaarlijke infecties op de loer. Daarnaast is het vrijwel onmogelijk om zelfstandig alle ongewenste haren in je schaamstreek en bilnaad te verwijderen. Hoe lenig je ook bent, overmatige haargroei in je bikinilijn en tussen je billen verwijderen is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig is het voor waxspecialisten geen probleem om jouw intieme zone volledig haarvrij te maken. En vergeet niet dat je in een goede salon verzekerd bent van een veilige, effectieve en duurzame full Brazilian wax behandeling.

Waarom een Full Brazilian waxbehandeling?

Wil jij je volledige schaamstreek laten waxen door een professional? Goede keuze; deze optie is snel, effectief en volkomen veilig. Dat geldt zeker als je kiest voor een full Brazilian wax behandeling bij Delete Professionals. Brazilian waxing is namelijk onze specialiteit. Zo beheersen onze Wax Angels de authentieke Braziliaanse waxtechnieken tot in de puntjes en weten ze precies welke waxproducten geschikt zijn voor jouw huid. Hierdoor blijven de haren in je schaamstreek 3 tot wel 6 weken weg.

Alsof dat niet reden genoeg is om je te laten waxen bij Delete, zijn de Wax Angels ook bekend met methoden om de pijnbeleving tijdens het waxen van je intieme zones te minimaliseren.

Hieronder alle voordelen van je schaamstreek laten waxen bij Delete:

 • Beste Brazilian Wax van Nederland
 • Veel veiliger dan scheren
 • Geen jeuk, stoppels en rode bultjes
 • Haren blijven 3 tot 6 weken weg
 • Meer zelfvertrouwen

Verschillende soorten Brazilian Waxen

Als het aankomt op Brazilian Waxen biedt Delete verschillende shapes aan. Geen zin in een Full Brazilian Wax behandeling? Kies dan een stijl die wel bij jou past. What’s your shape? Alle mogelijkheden op een rijtje:

 • Full Brazilian Wax: Dé Brazilian Wax voor iedereen met het motto ‘go hard or go home’. Bij deze behandeling ontharen we je intieme zone volledig. Dus inclusief bilnaad. Er blijft geen haartje over!
 • Brazilian Wax Strip: Een behandeling voor wie volledig kaal iets te kinderlijk vindt. Bij deze behandeling laten onze Wax Angels een streepje haar op je venusheuvel over. Alle andere haartjes in je schaamstreek en bilnaad worden wel verwijderd.
 • Brazilian Wax Triangel: De Brazilian Wax Triangel is vergelijkbaar maar de Brazilian Wax Strip. We ontharen je intieme zone en je bilnaad, maar laten een strak driehoekje haar op de venusheuvel staan. Stijlvol!
 • Brazilian zonder bilnaad: Voor wie zich laat tegenhouden door het idee met de billen bloot te moeten bij een Brazilian wax. Want bij een Brazilian-zonder-bilnaad-behandeling ontharen we de haren tussen je billen niet.
 • Bikini Wax: Een favoriet bij strandgangers! Bij deze behandeling ontharen we alle haartjes die zichtbaar zijn tijdens het dragen van een bikinibroekje.
 • G-string Wax: Deze behandeling zit tussen de Bikini Wax en de Brazilian Wax in. Ideaal voor liefhebbers van hoog uitgesneden broekjes.

Hoe gaat zo’n Brazilian wax precies?

Nu je weet wat een Full Brazilian Wax inhoudt en wat de voordelen zijn, wil je vast ook weten hoe deze behandeling in zijn werk gaat? Het avontuur begint bij het maken van een afspraak in een van de Delete salons in Nederland. Daarna kan de voorpret (en de voorbereiding) beginnen. Maar maak je geen zorgen, veel hoef je niet te doen om je klaar te stomen voor een Brazilian wax behandeling. Minstens 2 weken niet scheren en wachten tot je haartjes lang genoeg zijn om gewaxt te kunnen worden, is het enige wat we van je vragen. De rest nemen wij voor onze rekening – binnen 30 minuten sta jij weer buiten met een huid die zachter, gladder en stralender is dan ooit!

Brazilian wax prijs

Een Brazilian Wax Behandeling is niet gratis, maar het is een investering in jezelf. Wat het waxen van je schaamstreek precies kost, hangt af van verschillende factoren. Uiteraard is een Brazilian wax zelf uitvoeren de goedkoopste optie, maar ook de meest gevaarlijke.

Een Brazilian wax prijs is daarnaast afhankelijk van de waxsalon. Net als bij kapsalons en andere schoonheidsbehandelingen, bepalen kwaliteitsverschillen ook de prijsverschillen. Bij Delete Waxing in Professionals kun je rekenen op de allerbeste kwaliteit, hygiëne en service. Daar betaal je misschien iets meer voor dan bij een salon in het lagere segment, maar geloof ons: dat is elke cent waard!

Veelgestelde vragen over een Brazilian Wax behandeling

Hoe bereid je je voor op een Brazilian Wax behandeling? Doet een Brazilian Wax echt zoveel pijn? De antwoorden vind je in onze veelgestelde vragen!

Wat te doen na een Brazilian wax?

Na een Brazilian Wax is het van belang om je gewaxte huid 24 tot 48 uur rust te geven. Minimaliseer wrijving door losse kleding te dragen en voorkom irritatie door blootstelling aan warmte te vermijden. Over het algemeen kun je 48 uur na de behandeling weer zorgeloos badderen, zonnen, sporten en seksen. En vergeet niet om de gewaxte huid te verzorgen met de aftercare producten uit de huidverzorgingslijn van Delete.

Hoe lang niet scheren voor een Brazilian wax?

Het resultaat van een Brazilian wax valt of staat met de lengte van je haartjes. Haartjes met een lengte vanaf 0,5 cm (de lengte van een rijstkorrel) laten zich tijdens de behandeling perfect verwijderen. Doorgaans wordt deze haarlengte bereikt na een scheerstop van 2 weken. Maar let op: zorg ervoor dat je je haartjes niet langer laat groeien dan 1,5 cm; dit maakt het waxen onnodig pijnlijk.

Hoe lang duurt een Full Brazilian wax?

Gemiddeld genomen duurt een Full Brazilian Wax behandeling 30 minuten. Afhankelijk van de mate van haargroei in de schaamstreek en tussen de billen, kan dit iets korter of langer zijn. De eerste keer dat je langskomt voor een Brazilian Wax bij Delete duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens deze afspraak nemen we graag uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en je op je gemak te stellen.

Is een Brazilian waxbehandeling pijnlijk?

Eerlijk is eerlijk: een Brazilian waxbehandeling is niet geheel gevoelloos. In hoeverre je het waxen van je schaamstreek als pijnlijk ervaart, hangt af van verschillende factoren. Hierbij spelen je persoonlijke pijngrens, stresslevel en de gebruikte waxtechniek een rol. Als je besluit om je intieme zone zelf te waxen, ervaar je hoogstwaarschijnlijk meer pijn dan wanneer je dit laat doen door een van onze Wax Angels. Het gros van onze klanten geeft dan ook aan dat het laten waxen van hun schaamstreek minder pijnlijk was dan ze hadden verwacht.

Hoe lang blijft haar weg na een Brazilian wax?

In tegenstelling tot bij scheren, worden je haartjes bij waxen verwijderd inclusief de haarwortel. Hierdoor blijft je ongewenste haar langer weg en zullen ze zachter en dunner terug groeien. Al na jouw eerste Brazilian wax bij Delete geniet je minimaal 3 weken van een glad resultaat. En hoe vaker je de Brazilian wax behandeling herhaalt, hoe langer haargroei in je intieme zone uitblijft! Uiteindelijk zul je tot wel 6 weken verlost zijn van haar in je intieme zone.

Hoe vaak heb je een Brazilian wax nodig?

Om optimaal van Brazilian waxen te profiteren is het cruciaal om de behandeling met regelmaat uit te laten voeren. Dit heeft te maken met de natuurlijke haarcyclus. Voor het beste resultaat raden wij aan om in het begin je intieme zone elke 4 weken te laten waxen. Op die manier zullen al je haartjes in dezelfde haarcyclus gaan groeien en blijft je schaamstreek na een full Brazilian wax daadwerkelijk wekenlang glad. Belangrijk is om tussen twee behandelingen in niet te scheren; dit verstoort de haargroeicyclus en het waxproces.

Brazilian Wax, de specialiteit van Delete

Is het jouw wens om je schaamstreek snel, veilig en langdurig te ontharen? Of ben je vooral klaar met scheren en het bijkomende ongemak zoals rode bultjes, jeuk, stoppels en ingegroeide haren? Als dé Brazilian Wax specialist van Nederland verzekeren we je dat je bij ons in goede handen bent!

Je kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende Brazilian behandelingen, waaronder de Full Brazilian Wax. Onze ervaren Wax Angels beheersen de waxtechnieken tot in de puntjes en zorgen ervoor dat een Brazilian wax zo comfortabel mogelijk verloopt. Wil jij 3 tot 6 weken lang zorgeloos genieten van een zachte, gladde schaamstreek? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Delete!

Prijs: 57,95

Brazilian Deal: €41,95

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.