Full boyzilian wax behandeling

Onze Wax Angels zijn er voor jou!

Een Boyzilian is een Full Brazilian wax, maar dán voor mannen. Dit betekent een complete ontharing van de schaamstreek inclusief het haar tussen de billen. Steeds meer mannen vinden inmiddels de weg naar Delete en komen al jaren – na volle tevredenheid – terug voor een Boyzilian. Gemak, snelheid en professionaliteit van onze Wax Angels zijn de belangrijkste redenen om terug te blijven komen. Ontspan, ga rustig liggen en laat onze professionele Wax Angels hun werk doen. En het resultaat? Drie tot zes weken lang haarvrij. Fijn idee toch?

Boyzilian Wax
Prijs: 68,95

Boyzilian Deal: €46,95

Full boyzilian wax behandeling, de Brazilian Wax voor Mannen

Delete is gespecialiseerd in de Brazilian Wax, en deze behandeling ontdoet de schaamstreek volledig van al het haar. Goed nieuws: deze behandeling is bij ons ook gewoon beschikbaar voor mannen! Steeds meer mannen vinden die haren in de bilnaad en rondom de schaamstreek namelijk behoorlijk irritant, en willen hier graag vanaf. Dan ben je bij Delete aan het juiste adres. In onze salon word je professioneel, efficiënt en comfortabel geholpen. Onze Wax Angels staan voor je klaar en je zult verbaast staan over het gemak waarmee je een Boyzilian Wax doet.

Laat je comfortabel waxen door onze Wax Angels

Als je overweegt om voor het eerst een Boyzilian Wax te laten doen, kan je je misschien wat onwennig voelen. Het is immers een behoorlijk persoonlijke zone die je wilt laten waxen. Maar maak je daar vooral geen zorgen over. Het is namelijk de specialiteit van onze Wax Angels om je op je gemak te stellen. Zij zien bovendien zoveel verschillende naakte lichamen. Dus who cares? Binnen een mum van tijd sta je weer buiten en ben je van al dat haar af dankzij onze Boyzilian Wax!

Nooit meer scheren! Best Boyzilian in Town!

Het grote voordeel van de Boyzilian Wax is dat het je ontzettend veel gedoe scheelt. Zeg nou zelf, het scheren van je schaamstreek – zeker als man – is toch gewoon een heel vervelend klusje? En als je dan eenmaal klaar bent, zit je met stoppels, jeuk én keren de haren vrij snel weer terug! Waardeloos. Maar met de Boyzilian Wax blijf je nu werkelijk wekenlang haarvrij, daarnaast voelt de huid heerlijk zacht aan én hoef je je niet in allerlei rare bochten te wringen om jezelf te ontharen. Ervaar het verschil zelf en boek online een afspraak in!

Andere populaire wax behandelingen voor mannen?
• Rug
• Benen
• Buik

9,2 klantbeoordeling

1.200.000 behandelingen

Nr.1 van Nederland

Delete Pre- & Aftercare

Waxen is echt de normaalste zaak van de wereld
Voor het ultieme resultaat van een goede wax behandeling is een goede voor- en nabehandeling essentieel. Hiervoor heeft Delete een complete productlijn voor het behandelen van de huid voor en na het waxen. Afhankelijk van jouw huid en de reactie van jouw huid op het waxen hebben wij het juiste product.

Delete webshop
Alle Delete producten zijn te koop in onze eigen webshop. Daar vind je ook een uitgebreide omschrijving van onze producten en de toepassing voor en/of na het waxen.