Laat je waxen bij onze wax salon in Eindhoven

Waxbehandelingen in Eindhoven

Ben je in Eindhoven op zoek naar een plek om je te laten waxen? Delete Professionals in Waxing is waar je moet zijn! Onze Wax Angels waxen je hele lichaam, maar onze specialiteit is het waxen van je intieme zone.

De beste Brazilian wax in Eindhoven

Als je wilt ervaren wat het is om een zachte en gladde schaamstreek te hebben, dan moet je echt een afspraak maken voor een waxbehandeling bij Delete. Onze Wax Angels behoren tot de beste wax specialisten van Nederland en staan ook klaar om jou te waxen in Eindhoven. Delete Professionals in Waxing biedt zelfs de beste Brazilian Wax behandeling van Eindhoven!

Laat jij je intieme zone waxen in Eindhoven bij Delete? Dan ben je maar liefst tussen 3 en 6 weken verlost van ongewenst haar in je bikinilijn. En dat zonder harde stoppels, jeuk, irritatie en andere ongemakken die je waarschijnlijk wel van scheren kent. Niet scheren dus, je intieme zone, maar een afspraak maken om je te laten waxen in Eindhoven door een Wax Angel van Delete!

Ook mannen welkom om te waxen in Eindhoven

Bij Delete Professionals in Waxing kan echt iedereen terecht voor de beste (Brazilian) wax van Eindhoven. Onze Wax Angels zijn getraind om iedereen te behandelen. Ze waxen in Eindhoven vrouwen en mannen. In Eindhoven is behalve de Brazilian wax de Boyzilian wax dan ook een behandeling die vaak wordt geboekt. Logisch, want het niet scheren van een mannelijke schaamstreek is het beste wat je kunt doen. En dan zijn er nog vele andere lichaamsdelen die mannen eigenlijk zouden moeten laten waxen in plaats van scheren. Denk hierbij aan de rug, de benen en de borst. Steeds meer mannen beseffen dat, en gelukkig zijn ze bij Delete Professionals in Waxing welkom om hun hele lichaam laten waxen!

Waxen in Eindhoven met de Delete Deal

Een Brazilian wax geeft garantie op een volledig onthaarde huid, biedt langdurig resultaat en is een mum van tijd gepiept. Kortom: er zitten zo enorm veel voordelen aan Brazilian waxen! En wist je dat Brazilian waxen in Eindhoven helemaal niet veel geld kost? Bij Delete Professionals in Waxing kun je namelijk gebruik maken van een speciaal aanbod: de Delete Deal. Met deze speciale ledendeal krijg je op elke Brazilian wax behandeling een flinke korting en mag je zo vaak langskomen als je wilt. Hiermee bespaar je al gauw €140,- per jaar! Bovendien krijgen members van Delete extra korting op alle andere wax behandelingen. En als je ervoor kiest om je te laten waxen in Eindhoven bij Delete, hoef je ook nooit meer dure scheerspullen zoals scheermesjes, scheercreme en scheergel te kopen. Win win win!

De top 5 wax behandelingen in Eindhoven

Dankzij Delete is waxen in Eindhoven enorm populair bij mannen en vrouwen. Wil je ook kennismaken met de beste ontharingsmethode maar twijfel je over de behandeling die je gaat boeken? Laat je inspireren door onze fans! In onze salon in Eindhoven worden deze 5 behandelingen het meest geboekt:

  1. Brazilian Wax
  2. Bikini Wax
  3. Benen Wax
  4. Rug Wax
  5. Buik Wax

Alles voor vóór en na het waxen in Eindhoven

Wil je echt alles halen uit Brazilian waxen in Eindhoven? Delete Professionals in Waxing heeft een speciale verzorgingslijn pre- and aftercare producten ontwikkeld die in dat geval onmisbaar zijn. Van de Soul Scrub om je huid voor te bereiden op de behandeling tot een verkoelende Silk Breeze gel voor na het waxen in Eindhoven, we hebben het allemaal voor je! En vergeet ook vooral de Smooth Touch, ons wondermiddel niet. Dit aftercare product helpt om ingegroeide haartjes te voorkomen en maakt reeds ingegroeide haren weer vrij. Het volledige assortiment Delete pre- and aftercare kun je in onze online shop bestellen, maar de producten kopen na het waxen in Eindhoven kan natuurlijk ook. Onze Wax Angels vertellen je graag alles over de hele huidverzorgingslijn van Delete.

Delete Professionals in Waxing

Het moge duidelijk zijn: Delete Professionals in Waxing is de beste plek om je te laten waxen in Eindhoven. Je intieme zone of andere behaarde lichaamsdelen laten waxen in Eindhoven bij Delete is snel, duurzaam, goedkoop en comfortabel. We beloven je dat waxen in Eindhoven nergens zo fijn is als bij ons. Onze Wax Angels hebben op de Delete Academy namelijk geleerd hoe ze de behandeling zo pijnloos mogelijk kunnen laten verlopen en ze maken gebruik van de enige echte Delete wax. De welbekende Brazilian Wax, het waxen van de schaamstreek volgens de Braziliaanse methode, is onze specialiteit. Maar onze Wax Angels waxen natuurlijk niet alleen je intieme zone. Van je wenkbrauwen waxen in Eindhoven tot het waxen in Eindhoven van je buik: bij Delete kan het allemaal!

Boek eenvoudig jouw waxbehandeling in het centrum van Eindhoven

In onze salon Eindhoven staan onze Wax Angels 7 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor je klaar voor the best Brazilian wax van Eindhoven en onze andere behandelingen. Ze kunnen niet wachten om je te ontmoeten in de Willemstraat op nummer 6. Wanneer kom jij langs? Maak snel een afspraak!

Eindhoven

Willemstraat 6
5611 HD
Eindhoven
+31(0)88 224 22 40
eindhoven@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Maandag

10:00-21:00

Dinsdag

10:00-21:00

Woensdag

10:00-21:00

Donderdag

10:00-21:00

Vrijdag

10:00-21:00

Zaterdag

10:00-18:00

Zondag

10:00-18:00