Laat je waxen bij onze wax salon in Den Haag

Waxbehandelingen in Den Haag

Hét adres om je professioneel te laten waxen in Den Haag? Delete Professionals in Waxing is het antwoord! Met ziel en zaligheid waxen Onze Wax Angels je hele lichaam, met als specialiteit je intieme zone.

Delete Professionals in Waxing

Welkom bij Delete, de beste plek om je te laten waxen in Den Haag! Waxen in Den Haag is nergens zo fijn als bij ons. De welbekende Brazilian Wax, het waxen van de schaamstreek volgens de Braziliaanse methode, is onze specialiteit. Onze Wax Angels weten exact hoe ze een Brazilian wax zo comfortabel mogelijk en pijnloos kunnen laten verlopen. Het geheim? Ons eigen opleidingsinstituut waar ze de kneepjes van het vak tot in de puntjes hebben geleerd! En natuurlijk waxen onze Wax Angels niet alleen je intieme zone, want Delete Professionals in Waxing maakt naam en faam met alle denkbare wax behandelingen. Van je wenkbrauwen waxen in Den Haag tot het waxen in Den Haag van je benen: bij Delete kan het allemaal!

Plan je eigen afspraak online in

Een afspraak maken bij een wax salon in Den Haag is supermakkelijk. Je kan gewoon online op onze website een moment inplannen dat jou het beste uitkomt. De wax behandeling duurt niet lang, maar wordt wel met uiterste zorg professioneel uitgevoerd door onze eigen Wax Angels. Zij zorgen ervoor dat je je lekker ontspannen voelt, en dat de behandeling efficiënt en mooi verloopt. Voor je het weet is de wax beurt alweer klaar, en sta je haarvrij buiten! Je huid voelt heerlijk soepel en zacht aan, ziet er egaal uit en heeft helemaal geen stoppels. Bovendien krijg je geen last van irritatie als de haartjes op den duur teruggroeien, omdat ze dan dunner, donzig en zacht zijn. Sluit je daarom aan bij onze wax revolution!

Brazilian waxen in Den Haag bij Delete

Wil jij 3 tot 6 weken lang genieten van een zachte en gladde schaamstreek? Niet scheren dan, je intieme zone, maar een afspraak maken voor Brazilian waxen in Den Haag bij Delete! Een afspraak maken om je door onze Angels te laten waxen in Den Haag kan eenvoudig via onze website, de betaling in salon komt later wel. Waxen in Den Haag kan bij Delete ook nog eens op een van de mooiste plekjes van de Hofstad; onze Wax Angels staan 7 dagen per week van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voor je klaar om je te waxen in Den Haag aan de Frederik Hendriklaan. Maar nog veel belangrijker dan de locatie: Delete biedt de beste Brazilian Wax behandeling die je in Den Haag kunt vinden. En om alles uit het waxen te halen hebben we zelfs een eigen lijn met pre- and aftercare producten. Kortom: Brazilian waxen in Den Haag doe je bij Delete!

Delete pre-and aftercare kopen in Den Haag

Als je je laat waxen in Den Haag door een professional van Delete weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Onze Wax Angels hebben op de Delete Academy geleerd hoe ze de behandeling zo comfortabel en pijnloos mogelijk kunnen laten verlopen, maar ze kunnen je ook alles vertellen over de verzorgingsproducten die Delete zelf heeft ontwikkeld! Wil jij alles halen uit het waxen in Den Haag? Dan zijn de Delete pre- and aftercare producten een absolute must! Neem bijvoorbeeld de Soul Scrub om je huid voor te bereiden op het waxen, of de Cool Sense bodylotion die roodheid na een Brazilian wax voorkomt. En om ingroeiende haartjes tegen te gaan, hebben we de Smooth Touch op de markt gebracht. En dat is slechts een fractie van het volledige assortiment Delete pre- and aftercare die je in de salon in Den Haag kunt kopen. Onze Wax Angels laten je graag onze hele huidverzorgingslijn zien.

Ook mannen kunnen waxen in Den Haag

Delete is specialist op het gebied van (Brazilian) waxen van vrouwen én mannen. En sinds steeds meer mannen beseffen dat hun schaamstreek waxen in Den Haag een perfecte manier is om wekenlang verlost te zijn van haartjes, neemt het aantal mannen dat zich laat waxen in Den Haag alsmaar toe. Dat is natuurlijk geen probleem voor onze Wax Angels; bij Delete is echt iedereen welkom voor de beste wax behandelingen van Nederland. Bovendien behoort de Boyzilian Wax (de Brazilian wax voor mannen) tot hun specialiteit. En wil je als man niet de intieme delen van je lichaam, maar je borst, rug of benen laten waxen in Den Haag? Dat kan! Bij Delete Professionals in Waxing kunnen mannen hun hele lichaam laten waxen.

Voordelig waxen in Den Haag

Wist je dat Brazilian waxen in Den Haag helemaal niet duur hoeft te zijn? In elk geval niet als je de Delete Deal afsluit. Als je van plan bent om regelmatig een Brazilian wax te boeken, dan is deze unieke ledendeal echt iets voor jou. De Delete Deal geeft je namelijk een flinke korting op elke Brazilian wax die je bij ons boekt. Daarnaast ontvang je als Delete member op alle andere wax behandelingen ook korting, en je mag zo vaak komen waxen in Den Haag en in onze andere salons als je wilt. Zullen we je wat vertellen? Met de Delete Deal bespaar je al gauw €140,- euro per jaar! En scheercrème, scheermesjes, scheergel en andere scheerspullen hoef je ook niet meer te kopen als je ervoor kiest om je door onze Wax Angels te laten waxen in Den Haag.

Populair waxen in Den Haag

Waxen in Den Haag is dankzij Delete enorm populair bij mannen en vrouwen. Wil je ook kennismaken met de beste ontharingsmethode maar weet je niet welke behandeling je moet boeken? In onze salon in Den Haag worden deze 5 behandelingen het meest geboekt:

  1. Brazilian Wax
  2. Bikini Wax
  3. Benen Wax
  4. Boyzilian Wax
  5. Rug Wax

Boek eenvoudig jouw waxbehandeling in Den Haag naast Scheveningen

Onze Wax Angels in Den Haag staan klaar om jou te waxen en kunnen niet wachten om je te zien in de salon. Wanneer kom jij langs om kennis te maken met the best Brazilian wax in town of een van onze andere behandelingen? Maak nu een afspraak!

Den Haag

De Fred – Frederik Hendriklaan 288
2582 BN
Den Haag
+31(0)88 224 22 70
denhaag@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Maandag

10:00-21:00

Dinsdag

10:00-21:00

Woensdag

10:00-21:00

Donderdag

10:00-21:00

Vrijdag

10:00-21:00

Zaterdag

10:00-18:00

Zondag

10:00-18:00