Laat je waxen bij onze wax salon in Almere

Waxbehandelingen in Almere

Ben jij op zoek naar een salon om je lichaamshaar of schaamstreek te waxen in Almere? Stop maar met zoeken, want wij van Delete Professionals in Waxing zijn gespecialiseerd in (Brazilian) waxen én Permanent ontharen!

Delete Professionals in Waxing

Klaar om kennis te maken met de beste manier om ongewenst lichaamshaar te verwijderen? Welkom bij Delete: dé waxspecialist van Nederland. Met 19 waxsalons, tientallen blije Wax Angels en ontelbaar vaste klanten zijn wij hard op weg om iedereen aan het waxen te krijgen. Wij waxen zoals waxen is bedoeld! We gebruiken onze eigen Delete wax en elke behandeling bij Delete wordt uitgevoerd door een Wax Angel. Deze professional kent echt alle kneepjes van waxen in het algemeen en Brazilian waxing in het bijzonder. En waxen in Almere doen ze ook! En of je dan je bikinilijn, je benen, je rug of je hele lichaam laat waxen in Almere; onze behandelingen zijn nog comfortabel ook!

Boek nu met jouw wax behandeling met €20,-* korting

Speciaal ter gelegenheid van onze nieuwe salon in Almere mogen we jou een dikke korting aanbieden van maar liefst €20,-*.Deze korting is geldig op alle behandelingen, bij een minimale besteding van €24,-. Das nog eens een fijn begin van de lente!

Zien we jou snel in onze salon in almere Centrum? Boek dan nu snel jouw afspraak en gebruik de code: Almere20.

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Boek dan nu direct jouw behandeling bij Delete. De kortingscode is al voor je ingevuld als je op de “Boek nu” knop clickt.

*Geldig t/m 30 april 2024 op alle behandelingen bij een minimale besteding van €24,-. Niet geldig i.c.m. andere acties en in andere slaons.

Permanent Ontharen:
Veilig een Zachte en Gladde Huid

Permanente ontharing is een methode die je kunt toepassen om de groei van je lichaamshaar permanent te verminderen. Wij gebruiken de allernieuwste technologieën, hebben dit uitgebreid getest en het is zeer veilig. We werken met medische apparatuur waarin onze medewerkers uitgebreid zijn getraind op onze eigen Delete Academy.

Onze Hyper angels ter plaatse zijn dan ook de absolute experts op dit gebied. Daarom is de eerste stap het boeken van een gratis consult in onze salon. Tijdens deze afspraak kan onze Hyper angel je huid- en haartype uitgebreid onderzoeken en alle vragen, eventuele contra-indicaties, en vooral de kans op succes met je bespreken. Onze ervaring leert dat ongeveer 6-10 sessies met tussenpozen van 4-6 weken nodig zijn voor een succesvol resultaat, afhankelijk van de lichaamsregio die je permanent wilt laten ontharen.

Boek eenvoudig jouw waxbehandeling in Almere

Het moment waarop jij kennis gaat maken met the best Brazilian wax in town of een andere waxbehandeling komt nu wel heel dichtbij. Wanneer kom je langs bij Delete om je te laten waxen in Almere? De Wax Angels zijn er helemaal klaar voor. Dus boek vandaag nog je favoriete behandeling bij Delete Professionals in Waxing!

Alkmaar

Bordes 3
1315 TN Almere
+31(0)88 224 22 22
almere@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Maandag

10:00-21:00

Dinsdag

10:00-21:00

Woensdag

10:00-21:00

Donderdag

10:00-21:00

Vrijdag

10:00-21:00

Zaterdag

10:00-18:00

Zondag

10:00-18:00