Laat je waxen bij onze wax salon in Alkmaar

Waxbehandelingen in Alkmaar

Ben jij in op zoek naar een salon om je lichaamshaar of schaamstreek te waxen in Alkmaar? Stop maar met zoeken, want wij van Delete Professionals in Waxing zijn gespecialiseerd in (Brazilian) waxen!

Delete Professionals in Waxing

Klaar om kennis te maken met de beste manier om ongewenst lichaamshaar te verwijderen? Welkom bij Delete: dé waxspecialist van Nederland. Met 19 waxsalons, tientallen blije Wax Angels en ontelbaar vaste klanten zijn wij hard op weg om iedereen aan het waxen te krijgen. Wij waxen zoals waxen is bedoeld! We gebruiken onze eigen Delete wax en elke behandeling bij Delete wordt uitgevoerd door een Wax Angel. Deze professional kent echt alle kneepjes van waxen in het algemeen en Brazilian waxing in het bijzonder. En waxen in Alkmaar doen ze ook! En of je dan je bikinilijn, je benen, je rug of je hele lichaam laat waxen in Alkmaar; onze behandelingen zijn nog comfortabel ook!

Waxen in Alkmaar

Wil je wel ongewenst haar verwijderen, maar niet scheren? Kom dan snel langs bij Delete om je te laten waxen in Alkmaar! In ‘kaasstad’ Alkmaar waxen wij je in onze vestiging aan Langestraat 85-A. Je kunt de waxsalon van Delete in Alkmaar bereiken via Cosmo Hairstyling Alkmaar. En dat betekent inderdaad dat je een Brazilian waxen in Alkmaar of een andere waxbehandeling bij Delete kunt combineren met een bezoek aan de kapper!

De beste Brazilian wax van Alkmaar!

Alle delen van je lichaam kun je bij Delete laten waxen in Alkmaar. Toch is er een waxbehandeling waar wij dé specialist in zijn: de Brazilian wax. We durven zelfs te zeggen dat je bij ons moet zijn voor de Brazilian wax van Nederland! Zeker niet scheren dus, je schaamstreek, maar een afspraak maken voor een Brazilian wax behandeling bij Delete. Elke behandeling bij Delete begint bij het maken van een afspraak op onze website en wordt afgesloten met betaling in salon. Daarna wordt het genieten een zachte, gladde huid in je intieme zone. Wekenlang!

Delete pre-and aftercare lijn kopen in Alkmaar

Als je je laat waxen in Alkmaar door een professional bij Delete, dan wil je natuurlijk zo lang mogelijk profiteren van het resultaat van je behandeling. Daarom heeft Delete een lijn verzorgingsproducten ontwikkeld. De pre-and aftercare producten van Delete zijn volgens onze Wax Angels onmisbaar als je alles uit het waxen wilt halen. Gebruik de Soul Scrub om je huid voor te bereiden op het waxen, de Cool Sense bodylotion om rooheid na een Brazilian wax te voorkomen en de Smooth Touch om ingroeiende haartjes tegen te gaan. Maar Delete heeft nog meer producten om je huid te verzorgen na het waxen in Alkmaar, of om je huid voor te bereiden op een waxbehandeling. Het volledige assortiment Delete pre- and aftercare kun je na het waxen in Alkmaar kopen in de salon of bestellen in onze webshop. En heb je vragen over de pre- and aftercare producten van Delete? Onze Wax Angels kunnen je alles vertellen over de huidverzorgingslijn!

Waxen in Alkmaar is voordelig: Delete Deal

Als je eenmaal de vele voordelen van Brazilian waxen in Alkmaar hebt ontdekt, dan wil je nooit meer anders. Een Brazilian wax behandeling is snel, geeft je een volledig onthaarde huid en garandeert wekenlang resultaat. En weet je wat misschien nog wel het mooiste is? Een Brazilian wax in Alkmaar is een goedkope behandeling! Niet scheren bespaart je immers veel geld omdat je nooit meer scheerspullen zoals scheergel en scheercrème hoeft te kopen. Maar we doelen eigenlijk op onze unieke ledendeal: de Delete Deal. Met deze deal ontvang je op elke Brazilian wax behandeling een flinke korting. En je mag zo vaak langskomen als je wilt om je te laten Brazilian waxen in Alkmaar of in een van onze andere salons! Als je ervoor kiest om je als Delete member te laten waxen door een professional van Delete, bespaart deze Delete Deal je zo’n €140,- euro per jaar! Natuurlijk krijg je als Delete member ook korting op alle andere behandelingen, die zijn voor jou namelijk goedkoper. Als dat geen goede Delete Deal is, dan weten wij het ook niet meer.

Ook mannen waxen in Alkmaar bij Delete

Delete vindt dat Brazilian waxen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom zijn onze Wax Angels op de Delete Academy getraind om zowel vrouwen als mannen te waxen in Alkmaar. De Brazilian wax voor mannen – beter bekend als de Boyzilian – is een behandeling die bij Delete Professionals in Waxing steeds vaker wordt geboekt. Dat is logisch, want ook mannen is het niet scheren van de schaamstreek aan te raden! Gelukkig is dat besef bij steeds meer mannen gevallen en komen mannen regelmatig langs Delete om zich te laten waxen in Alkmaar. Onze Wax Angels waxen in Alkmaar vaak de intieme zone van mannen, maar ook andere lichaamsdelen zoals de rug, de borst en de benen waxen zijn behandelingen die vaak worden geboekt. Ons groeiende aantal mannelijke klanten zijn het bewijs dat waxen bij Delete het leven leuker, makkelijker en mooier maakt!

Ook mannen waxen in Alkmaar

Delete vindt dat Brazilian waxen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom zijn onze Wax Angels op de Delete Academy getraind om zowel vrouwen als mannen te waxen in Alkmaar. De Brazilian wax voor mannen – beter bekend als de Boyzilian – is een behandeling die bij Delete Professionals in Waxing steeds vaker wordt geboekt. Dat is logisch, want ook mannen is het niet scheren van de schaamstreek aan te raden! Gelukkig is dat besef bij steeds meer mannen gevallen en komen mannen regelmatig langs Delete om zich te laten waxen in Alkmaar. Onze Wax Angels waxen in Alkmaar vaak de intieme zone van mannen, maar ook andere lichaamsdelen zoals de rug, de borst en de benen waxen zijn behandelingen die vaak worden geboekt. Ons groeiende aantal mannelijke klanten zijn het bewijs dat waxen bij Delete het leven leuker, makkelijker en mooier maakt!

Waxen in Alkmaar – de top 5

Kun je niet wachten om kennis te maken met de beste ontharingsmethode ter wereld? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Delete! Onze Wax Angels waxen in Alkmaar 7 dagen per week verschillende lichaamsdelen van onze klanten. En wil je waxen in Alkmaar combineren met een bezoek aan de kapper? Vergeet dan niet om ook bij Cosmo Hairstyling Alkmaar een afspraak te maken voor een behandeling. Zo sla je twee vliegen in een klap! Hieronder vind je de 5 waxbehandelingen die in Alkmaar het meest worden geboekt:

  1. Brazilian Wax
  2. Bikini Wax
  3. Rug Wax
  4. Benen Wax
  5. Boyzilian Wax

Boek eenvoudig jouw waxbehandeling in Alkmaar

Het moment waarop jij kennis gaat maken met the best Brazilian wax in town of een andere waxbehandeling komt nu wel heel dichtbij. Wanneer kom je langs bij Delete om je te laten waxen in Alkmaar? De Wax Angels zijn er helemaal klaar voor. Dus boek vandaag nog je favoriete behandeling bij Delete Professionals in Waxing!

Alkmaar

Langestraat 85-A
1811 JD Alkmaar
Alkmaar
+31(0)88 224 22 72
alkmaar@delete-waxing.com

CARDS ONLY, NO CASH

Openingstijden

Maandag

10:00-18:00

Dinsdag

10:00-18:00

Woensdag

10:00-18:00

Donderdag

10:00-21:00

Vrijdag

10:00-18:00

Zaterdag

10:00-17:00

Zondag

Gesloten