Threaden – wat is dat?
Threaden, ook wel threading genoemd, is het verwijderen van haartjes met een draad. In de volksmond wordt deze toepassing ook wel epileren met touw genoemd. Welke naam je er ook aan geeft, bij Delete beschouwen we deze methode als de beste en meest veilige manier om het gezicht te ontharen en wenkbrauwen in model te brengen. Threading is niet nieuw; in Arabische en Aziatische landen wordt al honderden jaren een draad gebruikt om van ongewenste haartjes af te komen. Door een gespannen draad kruislings op de huid te plaatsen en deze op een speciale manier te bewegen, zijn onze Angels in staat om haartjes met haarwortel en al te verwijderen. Zelfs de kleinste donshaartjes ontkomen niet aan deze techniek! En omdat alleen de draad in aanraking komt met je gezicht, is threading bovendien heel hygiënisch en huidvriendelijk. Er komt geen warmte, noch een product dat de huid kan irriteren aan te pas.

Wax Angel Larissa: “Bij deze gezichtsbehandeling gebruiken we niets anders dan een draad, waardoor threading een koud kunstje kan lijken. In werkelijkheid vereist de techniek enige oefening. Zelf je eigen gezicht threaden lijkt me dan ook geen goed idee, haha.”

Threaden – voor wie?
Threading is een fantastische gezichtsbehandeling voor iedereen die zich stoort aan haargroei in het gezicht. Dit kunnen opvallende donkere haartjes, maar evengoed donshaartjes die je alleen bij bepaalde lichtval ziet zijn. Dat threaden in het bijzonder geliefd is bij fans van super strakke wenkbrauwen, blijkt wel uit het aantal vaste klanten dat een eyebrow facial bij Delete boekt. We begrijpen wel waarom; eyebrows bepalen de uitdrukking van je gezicht en mogen daarom nooit vergeten worden. Dus krijg je je eyebrows maar niet in vorm met een pincet, of erger je je mateloos aan de donshaartjes op je gezicht? Dan is threading echt iets voor jou!

Wax Angel Cynthia: “Tijdens mijn opleiding tot Wax Angel op de Delete Academy maakte ik voor het eerst kennis met eyebrow threading. Vanaf dat moment ben ik gestopt met het waxen en epileren van mijn eigen wenkbrauwen. De behandeling is super snel, hygiënisch en geeft een langdurig strak resultaat.”

Threaden – de behandeling
Nu je wat meer weet over threaden kunnen we ons voorstellen dat je op het punt staat om deze facial bij Delete te boeken. We beheersen de Oosterse techniek tot in de lintjes en werken hygiënisch en vooral ook super snel. Hierdoor kun je binnen enkele minuten weer verder met je leven en is het zelfs mogelijk om deze facial tussen het werken of studeren door te laten doen.

Wax Angel Sam: “Uiteraard is het ook mogelijk om deze gezichtsbehandeling te combineren met een waxbehandeling bij Delete. Zo sla je meteen twee vliegen in één klap.”

Threading – de voordelen
Nog niet helemaal overtuigd van threaden bij Delete? Dit zijn alle voordelen nog even op een rij.

• De threading techniek die wij gebruiken is gebaseerd op de eeuwenoude methode uit het oosten. Een betere ontharingsmethode voor het gezicht bestaat niet!;
• Met threading verwijderen we alle ongewenste haartjes op je gezicht, inclusief kleine en zachte donshaartjes;
• Door je wenkbrauwen te epileren met een draad in plaats van een pincet, creëren we super strakke lijnen en geven we je eyebrows de perfecte shape;
• Threading is hygiënisch, huidvriendelijk en hartstikke snel;
• De combinatie van threading en waxen is een handige manier om in één bezoek van al je ongewenste haartjes af te komen.

Het boeken van een threading facial kun je – net als al onze waxbehandelingen – eenvoudig en snel doen via onze website. Heb je nog vragen over threaden die onbeantwoord zijn gebleven na het lezen van dit artikel? Laat het ons dan gerust weten! Je kunt ons bellen, mailen, een berichtje sturen op Facebook of Instagram of een chat met een van onze Wax Angels starten.

We hopen snel je gezicht te mogen threaden en je eyebrows de perfecte vorm te geven met ons draad!

Liefs, Delete