Angel Lotion
Feeling’ hot hot hot! Niets is fijner dan na een (Brazilian) waxbehandeling je huid insmeren met een bodylotion die ‘de brand blust’. Delete’s Angel Lotion is onze verkoelende, verzachtend lotion die je kunt gebruiken na welke behandeling in onze salon dan ook. De formule bevat aloë vera en menthol, twee ingrediënten waarvan bekend is dat ze je huid koelen, voeden en super zacht maken. Je kunt je huid insmeren met onze Angel Lotion wanneer je maar wilt, hoewel het vooral de eerste dagen na het waxen loont om dit after care product te gebruiken. Het beste moment om dit te doen? Na het nemen van een lekkere douche!

Intimate Wash
Even snel opfrissen vóór je Brazilian Wax? Dan is Delete’s Intimate Wash hét product waar je naar zoekt. Deze wasgel is speciaal ontwikkeld om je intieme zone grondig te reinigen zonder de huid en slijmvliezen uit te drogen. Daarnaast geeft onze Intimate Wash een instant fris gevoel en geeft het de nodige verzorging aan de meest intieme plek van je lichaam. Een kleine hoeveelheid met wat water opschuimen in je handpalmen, aanbrengen in de intieme zone, afspoelen en je bent ready to go.

Silk Breeze
Vooral de gevoelige delen van je huid kunnen na het waxen rood, branderig en geïrriteerd aanvoelen. Gelukkig is dit meestal maar van korte duur en hebben we een after care product dat direct verlichting geeft. Silk Breeze is onze cooling gel op waterbasis. Heerlijk om je gewaxte huid tweemaal daags mee in te smeren. Pluspunt: omdat de basis van onze Silk Breeze uit water bestaat laat het geen filmlaagje achter op je huid.

Smooth Touch
Heb je ook een gruwelijke hekel aan ingegroeide haartjes? Let us introduce you het wondermiddel van Delete Waxing! Smooth Touch is een uniek after care product dat ingegroeide haartjes helpt te voorkomen én haartjes die al in je huid zijn gegroeid weer bevrijdt. 24 uur na een (Brazilian) waxbehandeling kun je beginnen met het gebruik van Smooth Touch. Tot en met de zesde dag na je behandeling doe je dit twee keer per dag, daarna twee- tot driemaal per week.

Cool sense
Na een Brazilian- of Boyzilian Wax of het waxen van je oksels vraagt je huid om een likje Cool Sense. Deze after care cool crème heeft een instant verkoelend effect en laat je huid super zacht achter. Wat nog belangrijker is, is het feit dat deze crème irritatie voorkomt. Dit komt omdat we Cool Sense hebben verrijkt met olie uit de Aziatische camphor (kampfer) boom. Dit ingrediënt wordt geroemd om het sterke antibacteriële, helende en ontstekingsremmende effect. Smeer de crème vanaf 48 uur naar je behandeling op je gewaxte huid, en doe dit twee-tot driemaal per dag. Je zult merken dat je huid binnen no time is hersteld!

Slow Lotion
Regelmatig waxen zorgt ervoor dat je haargroei sterk vermindert of dat er zelfs helemaal geen haartjes meer op je huid groeien. Maar wat als je pas net begonnen bent met waxen? Delete’s Slow Lotion is het antwoord op die vraag! Deze heerlijke lotion bevat palmatine, een stofje dat voorkomt in planten en ervoor zorgt dat je haartjes langer wegblijven. Door consequent onze Slow Lotion te gebruiken, verschijnen je haartjes maar liefst 7 dagen later dan gebruikelijk. Omdat onze Wax Angels dit after care product al gebruiken na je behandeling, hoef je er zelfs pas 5 dagen later mee te starten. So, take it slow!

Soul Scrub
Wist je dat scrubben de sleutel is tot succesvol waxen? Scrubben voorkomt ingegroeide haartjes, verwijdert dode huidcellen en houdt je huid ook na de behandeling ultra glad en zijdezacht. Het is belangrijk om de Soul Scrub van Delete Waxing zowel als pre-, als als after care product te beschouwen. Scrub 3 dagen vóór je behandeling, en wacht vervolgens 5 dagen voor je weer begint. Twee- tot driemaal per week is voldoende om alles uit het waxen te kunnen halen!

Om een lang verhaal kort te maken: de pre- and after care producten van Delete Waxing zijn een absolute must voor wie optimaal wil genieten van al het plezier dat waxen oplevert. Uiteraard is de volledige lijn verkrijgbaar in al onze salon, maar online shoppen kan ook! De producten liggen voor je klaar in onze webshop.